NiceLabel 2017

NiceLabel – iza kojeg stoji 25 uspešnih godina, kao predvodnik na području izrade programa za oblikovanje i ispis nalepnica – na tržište je lansirao novi program NiceLabel 2017. NL2017 donosi nenadmašnu produktivnost i najbolja rešenja za ispis nalepnica, koja korisnicima pomažu da sa manje uloženog truda postignu više.

Jednu od značajnijih novosti predstavlja spajanje programa NiceLabel Express i Designer Standard u jedinstveni Designer Express 2017.

Od novih karakteristika programa, svakako najveću vrednost ima novi modul za ispis – Nice Label Print. Od sada, moguće je celokupan ispis obaviti na način "sve u jednom". Ispisni predložak obuhvata sve što je potrebno za jednostavan i delotvoran ispis bez grešaka: polje za unos podataka, navigaciju i biranje iz baze podataka, postavke ispisa te predispisni pregled pripremljenog posla. Redizajnirani izgled novog NiceLabela 2017 uključuje alatnu traku u stilu Microsoft Officea koja omogućava da i najneiskusniji korisnik s lakoćom obavi posao.

 

Ukolio želite nadograditi program NiceLabel 5 ili 6 na NiceLabel 2017, molimo da nas kontaktirate na adresu info@info-kod-resenja.rs.