Novosti 2017.

SREĆNI PRAZNICI !

SREĆNI PRAZNICI !

Radno vreme za vreme nadolazećih praznika:


Petak 29.12.2017. od 8 do 14 sati.
01.01.2018. - 02.01.2018. neradni dani.

Obaveštavamo Vas da zbog popisa od utorka 03.01. do četvrtka 04.01.2018. neće biti izdavanja robe.

Zebra TC20

Zebra TC20

Vodite malu kompaniju. To znači da je poslova koje je potrebno obaviti jako mnogo, a vremena jako malo. Srećom, odsad vam je na raspolaganju novi alat koji malim poduzetnicima poput Vas pruža sve što je potrebno da budu još uspešniji - mobilni računar Zebra TC20.

Info-kod grupa postala je ovlašteni zastupnik proizvoda RAM Mounts

RAM Mounts označava Round-A-Mount i predstavljen je 1992. godine. Zahvaljujući brzom i neprekidnom razvoju, RAM je postao najinovativnija linija pribora za elektronske uređaje, a njegovi proizvodi među najtraženijim ove vrste u svetu. Oni su danas nezaobilazna montažna komponenta za široku paletu namena, uključujući terenska vozila, razne industrijske grane, policiju i vojsku, rukovanje materijalom, kao i svaku primenu koja zahteva robusno montažno rešenje.

Unitech HT510 - Novosti

Unitech HT510 - Novosti

Robusno dizajniran Unitech HT510 savršeni je sakupljač podataka za operatere, koji njime lako mogu upravljati jednom rukom. Krasi ga dizajn sa prostranim 3,5-inčnim ekranom i velikim tasterima koji omogućuju jednostavno rukovanje uređajem.

Novi Zebra industrijski printeri - ZT510, ZT610 i ZT620

Novi Zebra industrijski printeri - ZT510, ZT610 i ZT620

Izuzetni danas, spremni za sutra, izgrađeni za budućnost.

Zebrini printeri nude operativnu vidljivost, kontrolu i prilagodljivost nove generacije kako bi udovoljili Vašim potrebama koje se neprestano razvijaju, a sve to uz robusnu izdržljivost i 24-satnu pouzdanost svih sedam dana u nedelji, kakvu i očekujete od Zebre.

Info-kod grupa postala "PRS Zebra - ovlašteni servisni centar za mobilne pisače"

Info-kod grupa postala "PRS Zebra - ovlašteni servisni centar za mobilne pisače"

Info-kod grupa (Zagreb, Sarajevo, Skoplje, Beograd) postala je "PRS Zebra - ovlašćeni servisni centar za mobilne štampače". Ovaj ugovorni status omogućuje joj da u svojim servisnim centrima pruža usluge za mobilne pisače QLn, ZQ, RW i MZ/iMZ, kao i za sve buduće Zebrine mobilne štampače.