O nama

U poslednje dve decenije, tehnologije bar koda i RFID-a su postale neizostavni alati u svim područjima života - od lokalnog supermarketa do javnog zdravstva. Međutim, uprkos tome što su dostupni svima, znanje i veštine koje su potrebne za njihovu primenu baš i nisu. Stoga, uloga Info-kod Rešenja, pre svega, ogleda se u pronalaženju celovitih i svrsishodnih rešenja, usklađenih prema korisnikovim potrebama. 

U svom poslu smo, u potpunosti, usredsređeni na korisnikove potrebe i mogućnosti, kako bismo iznašli delotvorna, isplativa i dugotrajna rešenja, koja će ne samo odgovoriti njegovim očekivanjima već ih i nadmašiti.

Čvrsto verujemo da je zadovoljstvo naših korisnika jedino istinsko merilo našeg uspeha.

Stoga, iako posao prodaje smatramo važnim, još nam je važnija podrška koju osiguravamo za korisnika - za nju je dovoljno uputiti samo jedan telefonski poziv, u bilo koje doba dana.

Kad je reč o tehnologijama bar koda i RFID-a, već više od 20 godina Info-kod Grupa je vodeća firma u Adriatic regiji - na jednom vrlo konkuretnom tržištu (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija).

Info-kod je pouzdani partner najuglednijih svjetskih proizvođača kao što su Zebra, Motorola/Symbol, Intermec, Unitech, Europlus, Datalogic, Handheld Europe, Armor, Bluebird, Idtronic....

1234