Ring skener Unitech MS650

Kategorija: Bežični

Dizajn koji se može nositi - za skeniranje bez korištćenje ruku!

Nosivi prstenasti skener Unitech MS650 vrlo je lagan i kompaktan Bluetooth skener bar kodova, koji možete nositi na prstu kako bi vam obe ruke bile slobodne, što omogućuje skeniranje uz jednostavne pokrete. Ovaj prstenasti skener može čitati 1D bar kodove i dizajniran je kako bi poboljšao dinamiku obavljanja poslova u širokom rasponu namena kao što su skladište, logistika, maloprodaja i upravljanje zalihama.

Ostvarite slobodu kretanja i poboljšajte učinkovitost

Uz lakše čitanje bar kodova, nosivi prstenasti skener Unitech MS650 svojim korisnicima omogućuje i učinkovitije, sigurnije i ugodnije premeštanje proizvoda, paketa i materijala.

Kompaktan dizajn za operatere u pokretu

Neovisno o tome želite li poslove obavljati levom ili desnom rukom, napredan ergonomski dizajn i lagana konstrukcija (20,5 g) Unitecha MS650 pruža vam nenadmašnu slobodu kretanja za jednostavno izvršenje zadataka skeniranja bar kodova, pri čemu su vam obe ruke slobodne.

Sve je u dodiru! Unitech MS650 opremljen je dvojnim dugmetom okidača koji čita bar kodove na način "takni-za-pokretanje". Bilo da uređaj nosite na levoj ili desnoj ruci, dovoljno je taknuti dugme okidača kako biste pročitali bar kôd koji želite skenirati. Sjajna je to prednost koja poboljšava kontrolu i fleksibilnost, povećavajući zadovoljstvo operatera koji obavljaju više zadataka u isto vreme.

Čitljivost bar kodova sa ekrana

Uz dekoder velike brzine, u paru s agresivnim pogonom za skeniranje, Unitech MS650 čita 1D bar kodove i omogućuje precizno skeniranje bar kodova, kako onih sa ekrana (LCD-a) tako i onih koji su otisnuti, što je zadatak njegovog tankog i oštrog laserskog čitača klase 1.

Odgovornost pri zaštiti podataka

Zahvaljujući svojem Bluetooth HID pristupu temeljenom na bežičnoj tehnologiji Bluetooth 4.1, Unitech MS650 lako je povezati s pametnim telefonima i tabletima (uključujući operativne sustave iOS ili Android) - i to bez složenih postavki. S njim na ruci, korisnik je u mogućnosti ostvariti punu produktivnost tokom cele 8-satne radne smene ispunjene poslovnim aktivnostima.

Fleksibilne bežične veze i operacije

Unitech MS650 svestran je uređaj čija je prednost mogućnost obavljanja fleksibilnih operacija prikupljanja podataka, kako u on-line bežičnom modu tako i u off-line memorijskom (Batch) modu, uključujući više komunikacijskih pristupa (BT HID/USB HID/USB VCP).

Detaljne specifikacije

Glavne karakteristike

  • Lagani (samo 20,5 g) i jedinstveni dizajn prstena koji se može nositi - za ugodan rad bez korištenja ruku
  • Fleksibilan dizajn: dvojni gumb okidača na način "takni-za-pokretanje" (za rad s lijevom i desnom rukom)
  • Ručno skeniranje s bežičnom slobodom kretanja
  • Jednostavno uparivanje s pametnim telefonima i tabletima (uređajima s operativnim sustavima Windows, iOS i Android) putem Bluetootha 4.1/Class 2
  • Agresivni pogon za skeniranje - čita 1D bar kodova s ekrana
  • Robusna i izdržljiva
    konstrukcija (razina zaštite IP42 i otpornost na padove s visine 1,5 m)
  • Vijek trajanja baterije dostatan za rad u cijeloj radnoj smjeni - do 8 sati
Kategorija: Bežični