Zebra DS4608

Kategorija: Ručni

Osigurajte svestranost i performanse skeniranja, potrebne za povećanje produktivnosti i skraćivanje vremena čekanja u čitavoj trgovini, sa serijom DS4600.

Bez obzira na to koju vrstu bar koda trebate očitati u svojoj trgovini, model DS4608 je spreman za sve izazove. Ako su u pitanju veliki artikli u kolicima, kuponi na mobilnom, sitni barkodovi na odeljenju nakita, serija DS4600 sve to može očitati. Mikroprocesor od 800 MHz, megapikselni senzor visoke rezolucije i ekskluzivna Zebrina PRZM inteligentna tehnologija snimanja omogućuje trenutno čitanje bar kodova čak i na teško čitljivim primerima. S dometom čitanja od 71cm (28’’) i svetlom tačkom ciljanja, zaposleni na blagajni lako mogu čitati bar kodove iz kolica kupca, a da ne napuste blagajnu. Model HD/DL ima mogućnost deaktiviranja EAS tagova (zaštita od krađe) prilikom čitanja bar kodova.

Serija DS4600 je pouzdana svakodnevna podrška vašem poslovanju, skeneri koji osiguravaju neometani rad vaše trgovine i smanjuju čekanje u redovima na najmanju moguću meru.

Sa skenerima serije DS4600 dobijate širok raspon inovativnih Zebrinih aplikacija za povećanje produktivnosti, uključujući “Multi-Code Data Formatting (MDF)”, “Intelligent Document Capture” i “Preferred Symbol”. Vaše IT odeljenje bit će vam zahvalan jer serija DS4600 je laka za integraciju, implementaciju i upravljanje zahvaljujući našem moćnom alatu “DataCapture DNA” i ostalim vodećim alatima u industriji.

Zebra DS4608 – bar kod čitač koji vam daje više. Više svestranosti čitanja bar kodova, više dometa i više inovacija.

Vezani proizvodi

Brošure i podrška

Kategorija: Ručni