Zebra RS5000

Kategorija: Ručni

Zebra RS5000 je robustan 1D i 2D bar kod čitač za nošenje na jednom prstu. Jednostavan je i isplativ način za poboljšati produktivnosti vaših zaposlenika koji rade na nosivim mobilnim terminalima Zebra WT6000 i Zebra WT41N0.

Uređaj omogućava “hands-free” čitanje barkoda u gotovo bilo kojem stanju, što smanjuje broj radnih ciklusa i povećava točnost očitanih podataka čime se povećava protok informacija u vašim operacijama, a ruke vaših radnika su slobodne za rukovanje materijalom.

RS5000 uspešno obavlja zadatke i u najsurovijim uslovima u skladištima i proizvodnim pogonima - otporan je na prašinu, na prskanje vode, radi i na niskim temperaturama u rashladnim komorama i napravljen je da izdrži neizbježne padove. Uz “PRZM Intelligent Imaging”, vaši radnici mogu očekivati munjevito brzo čitanje najizazovnijih barkodova. A široko vidno polje olakšava snimanje velikih barkodova koji se često nalaze u skladištima i proizvodnim pogonima.

Zebra RS5000 – jednostavan i pristupačan način za poboljšati produktivnost zaposlenika i povećati brzinu poslovanja na zadovoljstvo kupaca.

Kategorija: Ručni