Zebra MP7000

Kategorija: Ugradni

Udovoljite potrebama svojih najprometnijih i najopterećenijih POS linija - nabavite višenamenski 1D/2D imager najnovije generacije Zebra MP7000.

Uređaj je to koji donosi pregršt inovativnih prednosti za jednostavnije i učinkovitije skeniranje, nudeći korisnicima viši nivo usluga, uz bržu nego ikad naplatu kod običnih i samoposlužnih blagajni, s nenadmašnim mogućnostima upravljanja i najboljim ukupnim troškovima vlasništva u industriji. Korišćenjem najnaprednije Zebrine tehnologije skeniranja ostvarujete najveću moguću brzinu i najkraće vrieme naplate, što omogućuje trenutno učitavanje gotovo svih elektroničkih i oštampanih bar kodova. Najveća zona skeniranja u ovoj klasi donosi sposobnost munjevite obrade na način "sklizni i idi", što vašim blagajnicima omogućuje skeniranje predmeta onom brzinom kojom ih mogu skliznuti preko skenera. Umjesto vaših blagajnika, kupci mogu i sami skenirati vlastite elektroničke i oštampane kupone te kartice vernosti uz pomoć opcijskog skenera koji je smešten s njihove strane, čime ćete dodatno poboljšati produktivnost i skratiti vrieme obrade.

Kad je reč o pametnim ulaganjima, Zebra MP7000 zasenjuje konkurenciju, nudeći najbolji ukupni trošak vlasništva u industriji. Njezin inteligentni sastav osvetljenja troši do 60 posto manje energije od konkurentskih uređaja, čineći vašu trgovinu ekološki zelenijom i uveliko vam smanjujući troškove. Budući da je ovaj uređaj osmišljen kako bi se lako uklopio u vaš postojeći financijski proračun, u prilici ste jednostavno pristupiti nadogradnji kako biste u svojim POS linijama ostvarili sve prednosti najnovije tehnologije. Solid state je tehnologija bez pokretnih dijelova, zahvaljujući kojoj Zebra MP7000 u ovoj klasi prednjači po sigurnosti od kvarova. Budući da uređaj ima manje delova i komponenti za servisiranje, a gornji mu se dio kućišta može ukloniti bez potrebe za korištenjem alata, popravci i održavanje ne mogu biti lakši.

Kad je reč o inovacijama i POS-u, možete računati da je Zebra MP7000 predvodnik i na tom području. S ovim naprednim skenerom-vagom već sad ste spremni za bar kôd budućnosti - Digimarc. Uz sposobnost čitanja čekova i raznih računa, uključujući račune za režije te još mnogo toga, on omogućuje automatizaciju više procesa, što pomaže blagajnicima da naplatu obavljaju još brže. Pritom je njegovo blago osvetljenje praktički nevidljivo i ugodno kako za oči vaših blagajnika tako i za oči vaših kupaca.

Kad je reč o upravljanju, Zebra MP7000 i ovde ponovno podiže lestvicu. Uz uređaj dobijate i besplatne softverske alate koji omogućuju daljinsko upravljanje celokupnim rešenjem - skener-vagom i svim pripadajućim perifernim uređajima, poput ručnog bežičnog skenera. Njegova moćna predviđajuća dijagnostika osigurava pravodobnu isporuku preventivnog održavanja kako bi vaša POS tehnologija uvijek bila u pokretu - svake minute u svakoj smjeni.

Povećajte u svojim prepunim trgovinama brzinu i kvalitet naplate uz pomoć uređaja MP7000, kakav se može nabaviti samo od Zebre.

Kategorija: Ugradni