Važan element u procesu označavanja proizvoda je potrošni materijal (etikete i riboni)

Kategorija: Etikete

Našim korisnicima nudimo potpuno rešenje za potrebe ispisa etiketa bilo da se radi o jednostavnim označavanjima pa sve do specifičnih/zahtjevnih aplikacija

Zebra premijer partnerstvom osigurali smo sve na jednom mestu: prodaju opreme, servis u našem servisnom centru ili na lokaciji korisnika, tehničku podršku te na kraju našu ponudu upotpunjujemo širokom paletom originalnog potrošnog materijala kao najboljim mogućim izborom koji će produžiti životni vijek printera, minimalizirati zastoje u radu te smanjiti troškove ispisa.

Ribon ima vrlo visok uticaj u očuvanju termo glave printera. Uvek je najbolji izbor originalni Zebra ribon, no u situacijama kada to nije moguće zbog isplativosti važno je odabrati proizvođače ribona čiji se procesi proizvodnje odvijaju u ISO kontroliranim uslovima i time jamče siguran i kvalitetan odabir. Proizvode tri takva proizvođača, u svojoj ponudi ima i Info-kod, a radi se o renomiranim kompanijama Armor, IIMAK i DYNIC.

Izuzetno se ponosimo svojim bogatim lagerom, jer našim korisnicima osiguravamo kvalitetan proizvod i brze rokove isporuke.

Prednosti koje kupac ostvaruje odabirom Info-koda za svog partnera:

  • kvaliteta na vrlo visokom nivou
  • maksimalna ušteda troškova
Kategorija: Etikete