Unitech EA300

Kategorija: Android

Unitech EA300 (Android 5.1) robusno je 4-inčno mobilno poslovno računalo koje spaja bežičnu komunikaciju i performanse kako bi omogućilo učinkovito prikupljanje podataka. Ovaj uređaj nudi niz mogućnosti za prikupljanje podataka kako bi se poboljšala razina usluge za različite vertikalne namene kao što su maloprodaja, upravljanje zalihama, praćenje imovine, te manje zahtevno skladištenje.

Učinkovit unos i prikupljanje podataka

Unitech EA300 posebno je osmišljen i dizajniran za "intenzivan unos i prikupljanje podataka". Ovaj uređaj krasi 4-inčni TFT-LCD HD zaslon osjetljiv na dodir i integrisana tastatura sa 17 tastera (uključujući alfa/numeričke tastere i tastere za skeniranje i posebne znakove), kao i dvostruke dugmiće za skeniranje (leva i desna strana) za lako čitanje bar kodova.

Pored toga, Unitech EA300 nudi integrisani 2D imager, GPS, 5-megapikselni fotoaparat i HF/NFC RFID čitač/pisač za celovito ispunjavanje vaših zahteva za prikupljanjem podataka. Ukratko, nudi sve što vam treba.

Objedinjena funkcionalnost

Uređaj je opremljen četverojezgrenim procesorom brzine 1,2 GHz i pokretan operativnim sustavom Android 5.1, što ga čini prikladnim za korišćenje u izrazito mobilnim okruženjima u kojima se razmjenjuje veliki broj podataka. Mobilni radnici s lakoćom mogu ubrzati svoj radni tempo jer je uređaj opremljen sa 2 GB RAM-a, 16 GB ROM-a i podržava dodatno microSD proširenje (kapaciteta pohrane do 32 GB).

Zahvaljujući izmjenjivoj bateriji kapaciteta 3800 mAh Unitech EA300 osigurava neprekidno korišćenje bez bojazni da će ostati "bez goriva".

Uživajte u najvećim brzinama prenosa podataka uz integrisani Bluetooth 4.0, Dual Band 802.11 a/b/g/n WiFi i 4G LTE povezivanje. Ovaj uistinu izvrstan mobilni uređaj unaprediće vam posao i omogućiti da budete učinkoviti - i to po konkurentnoj ceni.

Robusni dizajn

Sposobnost podnošenja višestrukih padova na beton sa visine 1,5 m, uz nivo zaštite IP65 od vode i prašine, čine Unitech EA300 robusnim uređajem, a opremljenost POGO PIN-om (za brzo i neometajuće punjenje) garantuje produženje njegovog veka trajanja i povećanu izdržljivost.

Vezani proizvodi

Detaljne specifikacije

Glavne karakteristike

  • Kutija u kojoj je sve: Unitech EA300 dolazi s USB postoljem i napajanjem
  • Objedinjena funkcionalnost: tipkovnica, 2D imager, HF/NFC i 5-megapikselni fotoaparat
  • Industrijski razred: četverojezgreni procesor brzine 1,2 GHz s operativnim sustavom Android 5.1
  • Prikladno za sve mobilne radnike: 4G/LTE, Dual Band 802.11 a/b/g/n WiFi, GPS i Bluetooth 4.0 HS niske potrošnje energije
  • Punjiva i izmjenjiva baterija kapaciteta 3800 mAh
  • 4-inčni HD zaslon osjetljiv na dodir i tipkovnica sa 17 tipki
  • Robusnost: Gorilla Glass 3, razina zaštite IP65 i sposobnost podnošenja višestrukih padova na beton s visine 1,5 m
  • Dvojni gumbi za skeniranje (lijeva i desna strana) i još jedan gumb za skeniranje na tipkovnici
  • Opcija UnitCare 2.0 omogućuje dodatno servisno održavanje

Brošure i podrška

Kategorija: Android