Zebra TC25

Kategorija: Android

Dane provodite u isporukama, popravljanju opreme ili pružanju usluga - od vodovodnih i električnih do isporuke paketa, održavanja dvorišta i još mnogo toga. Svakoga dana ima toliko toga za učiniti, a tako malo vremena - i toliko konkurenata koji će spremno uslužiti vaše klijente ako posao ne uspete dovršiti dovoljno brzo. Potreban vam je alat pomoću kojega ćete posao moći obavljati brže i pametnije - i svakodnevno zadovoljiti više kupaca. Zebra TC25 to će vam omogućiti.

Zebra TC25 stvorena je za posao. Kiša, toplota, hladnoća ispod nule, padovi i polivanje... Ovaj uređaj može podneti sve. Zahvaljujući jedinstvenom dodatnom sklopu za napajanje nikada nećete morati strahovati da će vam se baterija prerano isprazniti. Pravi skener bar kodova u trenu može uhvatiti gotovo bilo koji bar kôd u kakvom god stanju bio - bez ciljanja i bez čekanja. Sada vaše kolege mogu skenirati delove kako bi osigurali troškove za popravak ili predmete iz narudžbine kako bi potvrdili isporuku, omogućujući vam da uhvatite informacije koje su vam potrebne kako biste zaštitili svoju zaradu i kvalitetu usluge koju pružate korisnicima - bez dodavanja dugotrajnih procesa koji se inače obavljaju uz pomoć papira i olovke. Tu je i DataWedge, besplatna unapred učitana aplikacija kojom možete te bar kodove odmah poslati onim aplikacijama koje danas koristite - za što nije potrebno nikakvo programiranje ili menjanje aplikacije.

Kad je riječ o dokumentaciji, sve možete odmah snimiti u deliću sekunde uz pomoć visokorezolucijskog 8-megapikselnog fotoaparata u boji s automatskim izoštravanjem. Primera, snimite fotografiju paketa radi dokaza o isporuci. Fotografirajte na vratima kupca predmete iz pošiljke radi dokazivanja njihovih stanja. Ili pak napravite snimku popravljenog proizvoda ili dvorišta radi dokaza o izvršenoj usluzi.

Zebra TC25 pruža i dodanu vrednost. Potreban vam je samo jedan dan da uz našu niskotarifnu pretplatničku uslugu ovaj uređaj u trenu pretvorite u voki-toki s načinom rada "pritisni i razgovaraj". Time se svaki član vašeg tima može povezati s bilo kojim kolegom jednim jedinim pritiskom na dugme - bez obzira nalazili se oni negde na terenu ili u vašem poslovnom prostoru.

Kad je reč o servisu i podršci, Zebra prati svoje korisnike kako to ne čini niko drugi. Dobit ćete dve godine garancije za normalno trošenje, habanje i kvarove uređaja, nenadmašnu tehničku podršku, Device Diagnostics Tool - alat za dijagnostiku uređaja namenjen rešavanju poteškoća na licu mesta, pravo prvenstva pri obradi zahteva za popravkom, povrat proizvoda s besplatnom otpremom, te još mnogo toga - i to sve za samo delić troškova koje biste imali kod jednog nepokrivenog popravka.

U vaše ruke stavljamo moćan uređaj pomoću kojega ćete uštedeti vreme i novac, pospešiti prodaju i povećati profitabilnost - Zebru TC25 - robustan mobilni terminal posebno oblikovan kako bi unapredio vaše poduzeće.

Kategorija: Android