Prenosni terminali

Zebra MC9300

Zebra MC9300

 • Prenosni terminali
 • Android
Skladišta i proizvodni pogoni svih veličina širom sveta koristili su više od tri miliona mobilnih računara serije Zebra MC9000 kako bi poboljšali produktivnost i pojednostavili poslovne procese. Danas vaši klijenti očekuju da svakodnevno šaljete više narudžbi, brže nego ikad. Predstavljamo mobilni terminal koji to može učiniti, ultimativni ultra-robusni Zebra MC9300 - evolucija najprodavanijeg i najpouzdanijeg Android poslovnog mobilnog terminala na svetu. Vaši radnici dobijaju jednostavnost sa Androidom, operativnim sustavom koji vaši zaposleni već dobro poznaju, većim naprednim ekranom osjetljivim na dodir i još mnogo toga. Rukujte sa svim svojim aplikacijama s vrhunskom snagom obrade i memorijom, plus nove mogućnosti snimanja podataka koje uključuju dodatne prednje i stražnje kamere te izvanredno skeniranje bar kod čitača.
Zebra TC52/ TC57

Zebra TC52/ TC57

 • Prenosni terminali
 • Android
Robusnи TC52/ TC57 ručni terminal sa ekranom osetljivim na dodir, naslednik je vrlo uspešnih TC51/ TC56, dodajući novu platformu i nove mogućnosti za isporuku vrhunskog ručnog terminala u dodiru s poslovnom klasom za radnike unutar i izvan četiri zida. Dobijate vrhunsko korisničko iskustvo - jednostavnost Androida i sve poslovne prednosti koje radnici trebaju kako bi poboljšali osposobljenost osoblja, povećali produktivnost i smanjili vrieme procesnog ciklusa.
Unitech EA602 Na akciji: 69.990,00 bez PDV

Unitech EA602

 • Prenosni terminali
 • Android
Mobilni terminal EA602 predvodi klasu svojim stilom, učinkovitosti i vrednosti za novac. Koristite aplikacije tečno na terenu ili u firmi te jednostavno skenirajte sa dugmićima za skeniranje bez obzira da li ste levak ili dešnjak. EA602 je moćan mobilni terminal koji je stvoren za logistiku, promet te uopšteno za korišćenje na terenu.
Zebra TC56

Zebra TC56

 • Prenosni terminali
 • Android
TC56 je svestran računar džepne veličine sada sa operativnim sustavom Android Nougat 7.0 i više mogućnosti čitanja podataka. Vaši timovi na terenu sada imaju alat koji im je potreban za pametniji i brži rad sa korisnicima. Sve u jednom uređaju koji je stvoren da radi godinama.
Unitech EA300

Unitech EA300

 • Prenosni terminali
 • Android
Unitech EA300 (Android 5.1) robusno je 4-inčno mobilno poslovno računalo koje spaja bežičnu komunikaciju i performanse kako bi omogućilo učinkovito prikupljanje podataka. Ovaj uređaj nudi niz mogućnosti za prikupljanje podataka kako bi se poboljšala razina usluge za različite vertikalne namene kao što su maloprodaja, upravljanje zalihama, praćenje imovine, te manje zahtevno skladištenje.
Zebra TC25

Zebra TC25

 • Prenosni terminali
 • Android
Dane provodite u isporukama, popravljanju opreme ili pružanju usluga - od vodovodnih i električnih do isporuke paketa, održavanja dvorišta i još mnogo toga. Svakoga dana ima toliko toga za učiniti, a tako malo vremena - i toliko konkurenata koji će spremno uslužiti vaše klijente ako posao ne uspete dovršiti dovoljno brzo. Potreban vam je alat pomoću kojega ćete posao moći obavljati brže i pametnije - i svakodnevno zadovoljiti više kupaca. Zebra TC25 to će vam omogućiti. Zebra TC25 stvorena je za posao. Kiša, toplota, hladnoća ispod nule, padovi i polivanje... Ovaj uređaj može podneti sve. Zahvaljujući jedinstvenom dodatnom sklopu za napajanje nikada nećete morati strahovati da će vam se baterija prerano isprazniti. Pravi skener bar kodova u trenu može uhvatiti gotovo bilo koji bar kôd u kakvom god stanju bio - bez ciljanja i bez čekanja. Sada vaše kolege mogu skenirati delove kako bi osigurali troškove za popravak ili predmete iz narudžbine kako bi potvrdili isporuku, omogućujući vam da uhvatite informacije koje su vam potrebne kako biste zaštitili svoju zaradu i kvalitetu usluge koju pružate korisnicima - bez dodavanja dugotrajnih procesa koji se inače obavljaju uz pomoć papira i olovke. Tu je i DataWedge, besplatna unapred učitana aplikacija kojom možete te bar kodove odmah poslati onim aplikacijama koje danas koristite - za što nije potrebno nikakvo programiranje ili menjanje aplikacije.
Prikaži sve