Prenosni terminali

Zebra MC3300

Zebra MC3300

 • Prenosni terminali
 • Android
Zebra MC3300 olakšava prelaz na sledeću generaciju u poslovnim platformama mobilnosti - Android. Isti operativni sistem koji je očarao potrošački svet sada je dodatno osnažen kako bi pokorio i poslovni svet, pružajući već dobro proverenu mobilnu platformu i garanciju sigurnosne podrške na koju se možete osloniti. Ova nova generacija vrlo uspešne Zebrine serije MC3300 nudi sve što je potrebno za pokretanje vaših postojećih aplikacija za emulaciju terminala (TE) i to odmah nakon što vam dospe u ruke. S ovim uređajem dobijate Ivanti Velocity - jedan od najpopularnijih emulatora terminala, kao i tastaturu koja vam omogućuje da svojim radnicima pružite upravo onakvo korisničko iskustvo kakvo imaju danas. Pored toga, kad ste spremni, ekran osetljiv na dodir i Zebra AllTouch TE olakšavaju prelazak na savremeno suočavanje dodirnog zaslona.
Zebra TC20

Zebra TC20

 • Prenosni terminali
 • Android
Vodite malu kompaniju. To znači da je poslova koje je potrebno obaviti jako mnogo, a vremena jako malo. Srećom, odsad vam je na raspolaganju novi alat koji malim preduzetnicima poput Vas pruža sve što je potrebno da budu još uspešniji - mobilno računar Zebra TC20.
Casio IT-G400

Casio IT-G400

 • Prenosni terminali
 • Android
Robustan i izdržljiv Android prenosni računar sa jasnim ekranom osetljivim na dodir, visokobrzinski imager , NFC/RFID, GPS, WLAN, LTE WWAN. Ručni terminal sa punim dodirnim ekranom za industriju, maloprodaju i uslužne delatnosti Uz robustan dizajn i dugovečnost izrade, profesionalne prednosti uređaja CASIO IT-G400 postavljaju nove standarde u pogledu korisničkog sporazuma i sigurnosti ulaganja. Površina koja nije klizava i poseban oblik zadnjeg dela uređaja garnatuju jednostavan rad bez napora.
Unitech EA600 Na akciji: 78.000,00 RSD + PDV

Unitech EA600

 • Prenosni terminali
 • Android
Unitech EA600 (Android) je 5-inčni robusni mobilni poslovni računar koje spaja moćne performanse sa naprednim mogućnostima za delotvorno prikupljanje podataka. Ovaj Unitechov model nudi jednostavnu povezivost i mogućnost čitanja podataka, proširujući razinu usluge za razne vertikalne namene u okviru odeljenja maloprodaje, transporta, logistike i terenskih službi.
Handheld Nautiz X2

Handheld Nautiz X2

 • Prenosni terminali
 • Android
Handheld Nautiz X2 je savršen ručni terminal za današnju pokretnu radnu snagu. Opremljen mogućnostima za poslovni odnos obavljanja svih vaših zadataka i izdržljivosti žestine vašeg okruženja. Pored toga, nudi prenosivost, osećaj i prefinjenost pametnog Android telefona.
Point Mobile PM80 Na akciji: 82.490,00 RSD + PDV

Point Mobile PM80

 • Prenosni terminali
 • Android
PointMobile PM80 je mo ć an, robustan i svestran terminal. Opremljen naprednim funkcijama namenjenim industriji, predstavlja savrš enog digitaln og pomo ć nik a za bilo kojeg mobilnog radnika. Kako bi odgovorio zahtevima trž iš ta koristi najnovniju verziju Android platform e . Ovaj uređaj je oblikovan za posebnu ciljnu grupu korisnika. Viš e informacija o proizvodu mož ete pogledati u brošuri.
Prikaži sve