Prenosni terminali

Bluebird Pidion BIP-1500

Bluebird Pidion BIP-1500

 • Prenosni terminali
 • Windows
Bluebird Pidion BIP-1500 je prvi 3.5G mobilni POS uređaj na svetu sa nivoom zaštite IP54. Dizajniran kako bi izdržao rad u zahtevnim okruženjima i omogućio potpuno sigurne platne transakcije, BIP-1500 korisniku donosi revolucionarnu integraciju i mogućnosti.
Bluebird Pidion BIP6000

Bluebird Pidion BIP6000

 • Prenosni terminali
 • Windows
Bluebird Pidion BIP6000 prva je serija robusnih ručnih računara na svetu u koju su ugrađene četiri različite vrste RF tehnologije, uključujući HSDPA, WiFi, Bluetooth i RFID čitač i izvrsno se uklapa u mobilno izdavanje karata u javnom prevozu kao i praćenje dirktne isporuke trgovinama koje prodaju robu široke potrošnje.
Bluebird Pidion HM40

Bluebird Pidion HM40

 • Prenosni terminali
 • Windows
U poslednjoj generaciji Pidionovih ručnih računara nalazi se HM40, uređaj nivoa zaštite IP54, procesor takta 1 GHz i sa memorijom 256 MB RAM/512 MB ROM, što osigurava efikasan rad bilo kog programa.
Bluebird Pidion HM50

Bluebird Pidion HM50

 • Prenosni terminali
 • Windows
Bluebird Pidion HM50 robustan je ručni terminal saprocesorom snage 1 GHz, 3,5-inčnim VGA LCD-om u boji, ugrađenim GPS-om i glasovnom i data komunikacijom. Pokreće ga Windows Embedded 6.5, HM50 radnicima na terenu omogućuje produktivnost, fleksibilnost i pokretljivost, koje su im potrebne da bi svoj posao obavili brzo i tačno. HM50 dobro je prilagođen potrebama mobilne radne snage na terenu koja se služi programima za prikupljanje podataka.
Zebra MC9300

Zebra MC9300

 • Prenosni terminali
 • Android
Skladišta i proizvodni pogoni svih veličina širom sveta koristili su više od tri miliona mobilnih računara serije Zebra MC9000 kako bi poboljšali produktivnost i pojednostavili poslovne procese. Danas vaši klijenti očekuju da svakodnevno šaljete više narudžbi, brže nego ikad. Predstavljamo mobilni terminal koji to može učiniti, ultimativni ultra-robusni Zebra MC9300 - evolucija najprodavanijeg i najpouzdanijeg Android poslovnog mobilnog terminala na svetu. Vaši radnici dobijaju jednostavnost sa Androidom, operativnim sustavom koji vaši zaposleni već dobro poznaju, većim naprednim ekranom osjetljivim na dodir i još mnogo toga. Rukujte sa svim svojim aplikacijama s vrhunskom snagom obrade i memorijom, plus nove mogućnosti snimanja podataka koje uključuju dodatne prednje i stražnje kamere te izvanredno skeniranje bar kod čitača.
Zebra TC52/ TC57

Zebra TC52/ TC57

 • Prenosni terminali
 • Android
Robusnи TC52/ TC57 ručni terminal sa ekranom osetljivim na dodir, naslednik je vrlo uspešnih TC51/ TC56, dodajući novu platformu i nove mogućnosti za isporuku vrhunskog ručnog terminala u dodiru s poslovnom klasom za radnike unutar i izvan četiri zida. Dobijate vrhunsko korisničko iskustvo - jednostavnost Androida i sve poslovne prednosti koje radnici trebaju kako bi poboljšali osposobljenost osoblja, povećali produktivnost i smanjili vrieme procesnog ciklusa.
Prikaži sve