Prenosni terminali

Intermec CK71

Intermec CK71

 • Prenosni terminali
 • Windows
Znati kako uravnotežiti upravljanje troškovima, sa jedne strane, i zadovoljstvo kupaca, sa druge, iziskuje istinsku pokretljivost nabavnog lanca. Da biste to uspeli ostvariti vaše osoblje mora biti jednako okretno i sposobno na svaku situaciju odgovoriti na brz, samouveren i primeren način. Međutim, pronalaženje optimalnog poslovnog rešenja, u vidu robusnog mobilnog uređaja pomoću kojeg ćete postići željenu brzinu lanca nabavke, često može predstavljati dodatni napor u traženju ravnoteže. Kako, dakle, bez ustupaka i žrtava zadovoljiti potrebe i sklonosti odela proizvodnje, korisnika uređaja i IT odela? Intermec je prvi koji sa svojim iznimno robusnim mobilnim računarom CK71 nudi beskompromisno rešenje. Pored toga što je 31% manji i lakši od ostalih uređaja u svojoj posebno robusnoj klasi, Intermec CK71 optimizovan je za vaše skladišno i distribucijsko okruženje zahvaljujući primeni prvorazrednih materijala namenjenih industriji, kojima se postigla savršena ravnoteža između robusnosti i izdržljivosti. Svemu tome treba pridodati mogućnosti uređaja najnovije generacije, koje garantuju fleksibilnost i pokretljivost, čak i u najzahtjevnijim uslovima.
Intermec CN70/70e

Intermec CN70/70e

 • Prenosni terminali
 • Windows
Odabir optimalnog poslovnog rešenja, robusnog mobilnog uređaja koje će zadovoljiti potrebe i sklonosti IT odela, proizvodnje i korisnika uređaja, često nije moguće provesti bez određenih ustupaka: veličina nasuprot robusnosti, težina nasuprot veku trajanja baterije, podrška i održavanje raznoraznih uređaja i platformi nasuprot rešenju sa jednim naprednim uređajem koji može obavljati različite poslove i funkcije… Beskompromisni dizajn Intermeca CN70 i CN70e ostvaruje istinsku funkcionalnost i pokretljivost, savršeno uravnotežujući robusnost, izdržljivost i ergonomičnost. Dizajn oba uređaja optimiziran je za terenska okruženja koja traže mobilnost. CN70 predstavlja optimalno rešenje za mobilne radnike koji rade na terenu i transportne radnike kojima su potrebne moćne performanse u kompaktnom uređaju. CN70e jednako je moćno opremljen računar, ali sa većom tastaturom, koja ga čini savršenim kod isporuka, u onim radnim okruženjima u kojima radnici možda nose rukavice ili imaju potrebu za učestalijim unošenjem podataka.
Bluebird Pidion BIP-1500

Bluebird Pidion BIP-1500

 • Prenosni terminali
 • Windows
Bluebird Pidion BIP-1500 je prvi 3.5G mobilni POS uređaj na svetu sa nivoom zaštite IP54. Dizajniran kako bi izdržao rad u zahtevnim okruženjima i omogućio potpuno sigurne platne transakcije, BIP-1500 korisniku donosi revolucionarnu integraciju i mogućnosti.
Bluebird Pidion BIP6000

Bluebird Pidion BIP6000

 • Prenosni terminali
 • Windows
Bluebird Pidion BIP6000 prva je serija robusnih ručnih računara na svetu u koju su ugrađene četiri različite vrste RF tehnologije, uključujući HSDPA, WiFi, Bluetooth i RFID čitač i izvrsno se uklapa u mobilno izdavanje karata u javnom prevozu kao i praćenje dirktne isporuke trgovinama koje prodaju robu široke potrošnje.
Bluebird Pidion HM40

Bluebird Pidion HM40

 • Prenosni terminali
 • Windows
U poslednjoj generaciji Pidionovih ručnih računara nalazi se HM40, uređaj nivoa zaštite IP54, procesor takta 1 GHz i sa memorijom 256 MB RAM/512 MB ROM, što osigurava efikasan rad bilo kog programa.
Bluebird Pidion HM50

Bluebird Pidion HM50

 • Prenosni terminali
 • Windows
Bluebird Pidion HM50 robustan je ručni terminal saprocesorom snage 1 GHz, 3,5-inčnim VGA LCD-om u boji, ugrađenim GPS-om i glasovnom i data komunikacijom. Pokreće ga Windows Embedded 6.5, HM50 radnicima na terenu omogućuje produktivnost, fleksibilnost i pokretljivost, koje su im potrebne da bi svoj posao obavili brzo i tačno. HM50 dobro je prilagođen potrebama mobilne radne snage na terenu koja se služi programima za prikupljanje podataka.
Prikaži sve