Prenosni terminali

Zebra TC56

Zebra TC56

 • Prenosni terminali
 • Android
TC56 je svestran računar džepne veličine sada sa operativnim sustavom Android Nougat 7.0 i više mogućnosti čitanja podataka. Vaši timovi na terenu sada imaju alat koji im je potreban za pametniji i brži rad sa korisnicima. Sve u jednom uređaju koji je stvoren da radi godinama.
Unitech EA300

Unitech EA300

 • Prenosni terminali
 • Android
Unitech EA300 (Android 5.1) robusno je 4-inčno mobilno poslovno računalo koje spaja bežičnu komunikaciju i performanse kako bi omogućilo učinkovito prikupljanje podataka. Ovaj uređaj nudi niz mogućnosti za prikupljanje podataka kako bi se poboljšala razina usluge za različite vertikalne namene kao što su maloprodaja, upravljanje zalihama, praćenje imovine, te manje zahtevno skladištenje.
Zebra TC25

Zebra TC25

 • Prenosni terminali
 • Android
Dane provodite u isporukama, popravljanju opreme ili pružanju usluga - od vodovodnih i električnih do isporuke paketa, održavanja dvorišta i još mnogo toga. Svakoga dana ima toliko toga za učiniti, a tako malo vremena - i toliko konkurenata koji će spremno uslužiti vaše klijente ako posao ne uspete dovršiti dovoljno brzo. Potreban vam je alat pomoću kojega ćete posao moći obavljati brže i pametnije - i svakodnevno zadovoljiti više kupaca. Zebra TC25 to će vam omogućiti. Zebra TC25 stvorena je za posao. Kiša, toplota, hladnoća ispod nule, padovi i polivanje... Ovaj uređaj može podneti sve. Zahvaljujući jedinstvenom dodatnom sklopu za napajanje nikada nećete morati strahovati da će vam se baterija prerano isprazniti. Pravi skener bar kodova u trenu može uhvatiti gotovo bilo koji bar kôd u kakvom god stanju bio - bez ciljanja i bez čekanja. Sada vaše kolege mogu skenirati delove kako bi osigurali troškove za popravak ili predmete iz narudžbine kako bi potvrdili isporuku, omogućujući vam da uhvatite informacije koje su vam potrebne kako biste zaštitili svoju zaradu i kvalitetu usluge koju pružate korisnicima - bez dodavanja dugotrajnih procesa koji se inače obavljaju uz pomoć papira i olovke. Tu je i DataWedge, besplatna unapred učitana aplikacija kojom možete te bar kodove odmah poslati onim aplikacijama koje danas koristite - za što nije potrebno nikakvo programiranje ili menjanje aplikacije.
Zebra MC3300

Zebra MC3300

 • Prenosni terminali
 • Android
Zebra MC3300 olakšava prelaz na sledeću generaciju u poslovnim platformama mobilnosti - Android. Isti operativni sistem koji je očarao potrošački svet sada je dodatno osnažen kako bi pokorio i poslovni svet, pružajući već dobro proverenu mobilnu platformu i garanciju sigurnosne podrške na koju se možete osloniti. Ova nova generacija vrlo uspešne Zebrine serije MC3300 nudi sve što je potrebno za pokretanje vaših postojećih aplikacija za emulaciju terminala (TE) i to odmah nakon što vam dospe u ruke. S ovim uređajem dobijate Ivanti Velocity - jedan od najpopularnijih emulatora terminala, kao i tastaturu koja vam omogućuje da svojim radnicima pružite upravo onakvo korisničko iskustvo kakvo imaju danas. Pored toga, kad ste spremni, ekran osetljiv na dodir i Zebra AllTouch TE olakšavaju prelazak na savremeno suočavanje dodirnog zaslona.
Zebra TC20

Zebra TC20

 • Prenosni terminali
 • Android
Vodite malu kompaniju. To znači da je poslova koje je potrebno obaviti jako mnogo, a vremena jako malo. Srećom, odsad vam je na raspolaganju novi alat koji malim preduzetnicima poput Vas pruža sve što je potrebno da budu još uspešniji - mobilno računar Zebra TC20.
Casio IT-G400

Casio IT-G400

 • Prenosni terminali
 • Android
Robustan i izdržljiv Android prenosni računar sa jasnim ekranom osetljivim na dodir, visokobrzinski imager , NFC/RFID, GPS, WLAN, LTE WWAN. Ručni terminal sa punim dodirnim ekranom za industriju, maloprodaju i uslužne delatnosti Uz robustan dizajn i dugovečnost izrade, profesionalne prednosti uređaja CASIO IT-G400 postavljaju nove standarde u pogledu korisničkog sporazuma i sigurnosti ulaganja. Površina koja nije klizava i poseban oblik zadnjeg dela uređaja garnatuju jednostavan rad bez napora.
Prikaži sve