Windows

Handheld Nautiz X1

Handheld Nautiz X1

 • Prenosni terminali
 • Windows
Handheld Nautiz X1 na savršen način spaja pametni telefon i robusni ručni računar. Probija sve granice veličine, izdržljivosti i pouzdanosti kako bi terenskim profesionalcima i zanesenjacima koji vole raditi na otvorenom ponudio proverenu robusnost ručnog računra Nautiz u istinskom pametnom telefonu koji pokreće operacioni sistem Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ili Windows Embedded Handheld 6.5.
Intermec CK3R

Intermec CK3R

 • Prenosni terminali
 • Windows
Optimizujte poslovanje i učinite svoje radno okruženje efikasnim, automatizovanim i visoko produktivnim uz pomoć mobilnog računala Intermec CK3R. Ovaj će uređaj omogućiti vašim zaposlenima da posao obavljaju punom brzinom i unaprede svoj radni učinak. Zahvaljujući dizajnu koji garantuje vrhunsku iskoristivost, njegova baterija traje tokom čitave radne smene, čak i kad pokreće zahtevne mrežne programe ili one za čitanje bar kodova. Budući da je tanak, lagan i svrsishodan, CK3R je ugodan za rad i jednostavan za upotrebu. Pored toga, uz CloneNGo, Intermecovu naprednu tehnologiju za pripremu uređaja, u prilici ste uveliko pojednostaviti i ubrzati vreme potrebno za konfiguraciju i raspored vaših mobilnih računara Intermec CK3R - i sve to sa jednog glavnog uređaja, bez traženja stručne IT podrške.
Intermec CK3X

Intermec CK3X

 • Prenosni terminali
 • Windows
Imajući u vidu današnji poslovni tempo i konkurentnost, nije tajna da kupci na osnovu svojih preciznih narudžbi očekuju da će roba koju su naručili uvek biti isporučena na vreme i bez oštećenja. Za uspeh vašeg poslovanja od životne je važnosti znati primijeniti isplative tehnologije i postupke kako biste unapredili sposobnost radne snage i poboljšali njenu efikasnost. Intermec CK3X svojim će se ugledom, koji je stekao na osnovu dokazane uspešnosti, jednostavne primene i brzog povratka ulaganja, dobro uklopiti u vaš plan za postizanje takvih rezultata. Nadovezujući se na popularan i ergonomičan dizajn modela CK3, CK3X od njega preuzima ono najbolje i čini ga još boljim, omogućujući vam da u ruke svojih zaposlenih stavite moćan uređaj pomoću kojeg će biti tačni i produktivni.
Intermec CK70

Intermec CK70

 • Prenosni terminali
 • Windows
Današnji poslovi brze kurirske dostave i isporuke pošiljki i pošte trka su sa vremenom. Slabo osvetljeni kamioni i skladišta, oštećeni bar kodovi, neispravne adrese, loša pokrivenost bežične mreže i ekstremni vremenski uslovi predstavljaju izazove kojima nema kraja i veliku prepreku u nastojanju da se kupcima pruži bolja usluga. Kad je reč o odabiru optimalnog poslovnog rešenja, robusnog mobilnog uređaja koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, često se susrećete sa novim izazovima i pitanjem: “Kako bez ustupaka zadovoljiti potrebe i sklonosti IT sektora, proizvodnje i korisnika uređaja?” Intermec je prvi koji sa svojim izuzetno robusnim mobilnim računarom CK70 nudi beskompromisno rešenje. Intermec CK70 na vaše izazove odgovara mogućnostima uređaja najnovije generacije, koje su namenjene povećanju efikasnosti i pružanju dosad neviđene pouzdanosti pri radu sa programima koji prate isporuku i potvrđuju njeno izvršenje, čak i u najzahtjevnijim uslovima.
Intermec CK71

Intermec CK71

 • Prenosni terminali
 • Windows
Znati kako uravnotežiti upravljanje troškovima, sa jedne strane, i zadovoljstvo kupaca, sa druge, iziskuje istinsku pokretljivost nabavnog lanca. Da biste to uspeli ostvariti vaše osoblje mora biti jednako okretno i sposobno na svaku situaciju odgovoriti na brz, samouveren i primeren način. Međutim, pronalaženje optimalnog poslovnog rešenja, u vidu robusnog mobilnog uređaja pomoću kojeg ćete postići željenu brzinu lanca nabavke, često može predstavljati dodatni napor u traženju ravnoteže. Kako, dakle, bez ustupaka i žrtava zadovoljiti potrebe i sklonosti odela proizvodnje, korisnika uređaja i IT odela? Intermec je prvi koji sa svojim iznimno robusnim mobilnim računarom CK71 nudi beskompromisno rešenje. Pored toga što je 31% manji i lakši od ostalih uređaja u svojoj posebno robusnoj klasi, Intermec CK71 optimizovan je za vaše skladišno i distribucijsko okruženje zahvaljujući primeni prvorazrednih materijala namenjenih industriji, kojima se postigla savršena ravnoteža između robusnosti i izdržljivosti. Svemu tome treba pridodati mogućnosti uređaja najnovije generacije, koje garantuju fleksibilnost i pokretljivost, čak i u najzahtjevnijim uslovima.
Intermec CN70/70e

Intermec CN70/70e

 • Prenosni terminali
 • Windows
Odabir optimalnog poslovnog rešenja, robusnog mobilnog uređaja koje će zadovoljiti potrebe i sklonosti IT odela, proizvodnje i korisnika uređaja, često nije moguće provesti bez određenih ustupaka: veličina nasuprot robusnosti, težina nasuprot veku trajanja baterije, podrška i održavanje raznoraznih uređaja i platformi nasuprot rešenju sa jednim naprednim uređajem koji može obavljati različite poslove i funkcije… Beskompromisni dizajn Intermeca CN70 i CN70e ostvaruje istinsku funkcionalnost i pokretljivost, savršeno uravnotežujući robusnost, izdržljivost i ergonomičnost. Dizajn oba uređaja optimiziran je za terenska okruženja koja traže mobilnost. CN70 predstavlja optimalno rešenje za mobilne radnike koji rade na terenu i transportne radnike kojima su potrebne moćne performanse u kompaktnom uređaju. CN70e jednako je moćno opremljen računar, ali sa većom tastaturom, koja ga čini savršenim kod isporuka, u onim radnim okruženjima u kojima radnici možda nose rukavice ili imaju potrebu za učestalijim unošenjem podataka.
Prikaži sve