Štampači ID kartica

Zebra ZC100 Na akciji: POZVATI ZA SPECIJALNU AKCIJSKU CENU!

Zebra ZC100

  • Štampači ID kartica
Bilo da za zaposlene ispisujete kartice kako biste pridodali sigurnosti svoga objekta ili pak propusnice za posetioce i članske kartice za svoje kupce, jednostrano ispisivanje ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji ne smanjuje vaš radni učinak i produktivnost radne snage, printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namestiti postavke, koji će biti jednostavan za korišćenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC100.
Zebra ZC300

Zebra ZC300

  • Štampači ID kartica
Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od kancelarija i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smestiti praktično bilo gde, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primenu. Lako ga je smestiti ispod police, ali i na druga prostorno ograničena mesta na koja drugi printeri jednostavno ne mogu stati. Sigurnosne prednosti kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Reč je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe odštampanih i još neodštampanih kartica, o šifriranju najvišeg nivoa- poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, i o sigurnosnoj proveri printer-to-host koja neovlašćenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup odštampanim karticama.
Zebra ZC350 Na akciji: POZVATI ZA SPECIJALNU AKCIJSKU CENU!

Zebra ZC350

  • Štampači ID kartica
Ispis ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji strelovitom brzinom može ispisivati ID kartice ​​gotovo bilo koje vrste, istovremeno ne smanjujući vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage - fleksibilan i pouzdan printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namestiti postavke, koji će biti jednostavan za korišćenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC350.
Zebra ZXP9

Zebra ZXP9

  • Štampači ID kartica
Dizajniran za aplikacije visoke sigurnosti, retransferni printer Zebra ZXP iz serije 9 proizvodi brzinama koje su vodeće u industriji izvanredne kartice koje odlikuju slike fotografske kvalitete i ispis od ivice do ivice. Uz Zebrinu tehnologiju predviđanja boja, Zebrin printer ZXP iz serije 9 stalno nadgleda ispis i automatski prilagođava postavke na temelju ispitanih, patentiranih algoritama za obradu slike kako bi dosledno pružao najviši kvalitet ispisa.
Zebra ZXP8

Zebra ZXP8

  • Štampači ID kartica
Pomoću Zebrinih inovativnih retransfer štampača za štampu kartica ZXP serije 8 i drajvera sertifikovanih za Windows i softvera ZMotif SDK u prilici ste na zahtev da izradite kartice živopisnih boja ili jednobojne, uz besprekorni kvalitet slike. Ovi štampači su savršeni za štampu na karticama nejednako glatkih površina, kakve imaju pametne kartice, ili kad namena zahteva ispis slika vrlo visokog kvaliteta ili kad se traže kartice koje su dugotrajnije i otpornije na grebanje. Služeći se inovativnim procesom retransfer tehnologije štampe, Zebra ZXP serije 8 pruža nadmoćnu rezoluciju štampe visokokvalitetnih foto ID kartica, uz najveće brzine u svojoj klasi, sa slikama i grafikama koje više liče onima sa sjajnih stranica časopisa nego običnim ID fotografijama.
Zebra ZXP7

Zebra ZXP7

  • Štampači ID kartica
Služeći se najnovijom Zebrinom tehnologijom štampe kartica, štampači ZXP serije 7 omogućuju štampu kartica velikog obima i visokog kvaliteta. Pored brzine i pouzdanosti, ovi štampači kupcima nude i izuzetnu vrednost time što im smanjuju ukupne troškove vlasništva. Nezavisno od protoka vremena, njihov ispis kartica je uvek oštar i jasan, a kontrola boje precizna.
Prikaži sve