Zebra ZC100

Kategorija: Štampači ID kartica

Bilo da za zaposlene ispisujete kartice kako biste pridodali sigurnosti svoga objekta ili pak propusnice za posetioce i članske kartice za svoje kupce, jednostrano ispisivanje ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji ne smanjuje vaš radni učinak i produktivnost radne snage, printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namestiti postavke, koji će biti jednostavan za korišćenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC100.

Ovaj uređaj krase elegantan inženjering i jednostavnost koja doslovno menja pravila igre. Budući da ne iziskuje prethodno konfigurisanje, Zebru ZC100 uključujete u svoje poslovanje na način plug & play, koji vam omogućuje korišćenje odmah nakon što ste je raspakovali i izvadili iz kutije. Pametni pogon za umetanje kartica samostalno će se prilagoditi debljini svake od njih. Novi upravljački program donosi grafičko sučelje koje korisnika vodi na novi nivo jednostavnosti upravljanja ispisnim procesom i oblikovanja kartica. Postojanje samo jednog načina za umetanje ribona u printer u potpunosti onemogućava greške koje se inače znaju događati prilikom izmena ribona, a pametni čipovi koji se nalaze u ribonima garantuju da ćete ribone uvek moći promeniti pre nego što se potroše, čime ćete izbeći neželjene zastoje u radu printera. Trebate li pak ručno umetnuti karticu, svetlosni pokazatelj reši će vas moguće nedoumice, usmeravajući vas kamo i kako umetnuti karticu. Uz podršku za brojne jezike, Zebra ZC300 spremna je za primenu u bilo kojem delu sveta.

Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od kancelarije i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smestiti praktički bilo gde, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primenu. Sigurnosne prednosti kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Reč je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe odštampanih i još neodštampanih kartica, o šifriranju najvišeg nivoa- poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, te o sigurnosnoj provjeri printer-to-host koja neovlaštenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup otisnutim karticama. Opcijski koder magnetske trake i integracijski pribor za beskontaktne kodere donose dodatne mogućnosti za ispis na ID kartice. Brzina ispisa je do 30% veća nego kod prethodnika - Zebrina printera za ID kartice ZXP serije 1 - zbog čega zaposleni troše manje vremena na ispis, a više na znatno važnije zadatke. Vreme se štedi i kupcima, koji sad manje čekaju ispis svojih kartica. Print DNA pruža dodatni softver pomoću kojeg ćete lakše nego ikad u svoje aplikacije uvrstiti oblikovanje i ispis ID kartica te osigurati podršku svojim printerima za ID kartice Zebra ZC100. 

Zebra ZC100 stvorena je za korisnike koje će zadovoljiti samo najbolji jednostrani printer za ID kartice koji postoji na tržištu.

Kategorija: Štampači ID kartica