Zebra ZC300

Kategorija: Štampači ID kartica

Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od kancelarija i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smestiti praktično bilo gde, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primenu. Lako ga je smestiti ispod police, ali i na druga prostorno ograničena mesta na koja drugi printeri jednostavno ne mogu stati. Sigurnosne prednosti kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Reč je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe odštampanih i još neodštampanih kartica, o šifriranju najvišeg nivoa- poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, i o sigurnosnoj proveri printer-to-host koja neovlašćenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup odštampanim karticama.

Bilo da za zaposlene ispisujete kartice kako biste pridodali sigurnosti svoga objekta ili pak propusnice za posetioce i članske kartice za svoje kupce, jednostrano ispisivanje ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji ne smanjuje vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage, printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namestiti postavke, koji će biti jednostavan za korišćenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC300.

Uz nju dobijate više mogućnosti ispisa ID kartica - jednostrani ili dvostrani, u boji ili crno-beli. Fleksibilnost pri kodiranju omogućuje vam ugradnju magnetske trake ili primenu bilo kojeg kodera kako biste izradili savremenu beskontaktnu ID karticu. Zahvaljujući velikoj brzini ispisa, delatnici troše manje vremena na ispis, a više na znatno važnije zadatke. Vreme se štedi i kupcima, koji sad manje čekaju ispis svojih kartica.

Ovaj uređaj krase elegantan inženjering i jednostavnost koja doslovno menja pravila igre. Budući da ne iziskuje prethodno konfigurisanje, Zebru ZC300 uključujete u svoje poslovanje na način plug & play, koji vam omogućuje korišćenje odmah nakon što ste je raspakovali i izvadili iz kutije. Pametni pogon za umetanje kartica samostalno će se prilagoditi debljini svake od njih. Novi upravljački program donosi grafičko sučelje koje korisnika vodi na novi nivo jednostavnosti upravljanja ispisnim procesom i oblikovanja kartica. Postojanje samo jednog načina za umetanje ribona u printer u potpunosti onemogućava greške koje se inače znaju događati prilikom izmena ribona, a pametni čipovi koji se nalaze u ribonima garantuju da ćete ribone uvek moći promeniti pre nego što se potroše, čime ćete izbeći neželjene zastoje u radu printera. Trebate li pak ručno umetnuti karticu, svetlosni pokazatelj reši će vas moguće nedoumice, usmeravajući vas kamo i kako umetnuti karticu. Uz podršku za brojne jezike, Zebra ZC300 spremna je za primenu u bilo kojem delu sveta.

Zahvaljujući Link-OS-u za ID kartice, Zebrinom moćnom operativnom sistemu, dobijate i Print DNA, porodicu softverskih aplikacija za printer koji Zebru ZC300 uzdiže u klasu za sebe, omogućujući vam da ispis ID kartica lakše nego ikad ugradite u svoje aplikacije, da oblikujete izgled kartica, i da svojim printerima za ispis IDkartica pružite svu potrebnu podršku.

Zebra ZC300 - ispis ID kartica na jednostavan način.

Kategorija: Štampači ID kartica