Zebra ZC350

Kategorija: Štampači ID kartica

Ispis ID kartica predstavlja važnu ulogu u vašem poslovanju. Stoga vam je potreban printer za ID kartice koji strelovitom brzinom može ispisivati ID kartice ​​gotovo bilo koje vrste, istovremeno ne smanjujući vašu radnu učinkovitost i produktivnost radne snage - fleksibilan i pouzdan printer za ID kartice kojem ćete moći jednostavno namestiti postavke, koji će biti jednostavan za korišćenje i jednostavan za upravljanje. Sve to možete imati sa Zebrom ZC350.

Uz nju dobijate više mogućnosti ispisa ID kartica - jednostrani ili dvostrani, u boji ili crno-bijeli - s namenskim ribonima za specijalne efekte koji će korisnike ID kartica zadiviti i istovremeno znatno smanjiti izglede za falsifikovanje kartica. Primera radi, pomoću novog sedefastog ribona grafiku možete oplemeniti dodavanjem efekta promenjivosti boja, a pomoću novog metalnog ribona ostvariti 3D efekte kako bi se istaknuli logotipovi i tekstovi. Želite li postići jednostavnu eleganciju ili pak dodatno zaštititi kartice od falsifikovanja, dodajte vodeni žig. Dodavanjem izdržljivog zaštitnog sloja, dobit ćete ID kartice koje mogu potrajati godinama. Sveobuhvatne mogućnosti kodiranja garantuju jednostavnu izradu ID kartica za bilo koju vrstu transakcije - kontaktne, beskontaktne ili s magnetnom trakom. Zahvaljujući velikoj brzini ispisa, zaposleni troše manje vremena na ispis, a više na znatno važnije zadatke. Vreme se štedi i kupcima, koji sad manje čekaju ispis svojih kartica.

Ovaj uređaj krase elegantan inženjering i jednostavnost koja doslovno menja pravila igre. Budući da ne iziskuje prethodno konfigurisanje, Zebru ZC350 uključujete u svoje poslovanje na način plug & play, koji vam omogućuje korišćenje odmah nakon što ste je raspakovali i izvadili iz kutije. Pametni pogon za umetanje kartica samostalno će se prilagoditi debljini svake od njih. Novi upravljački program donosi grafičko sučelje koje korisnika vodi na novi nivo jednostavnosti upravljanja ispisnim procesom i oblikovanja kartica. Postojanje samo jednog načina za umetanje ribona u printer u potpunosti onemogućava greške koje se inače znaju događati prilikom izmena ribona, a pametni čipovi koji se nalaze u ribonima jamče da ćete ribon uvek moći promeniti pre nego što se potroše, čime ćete izbeći neželjene zastoje u radu printera. Trebate li ipak ručno umetnuti karticu, svetlosni pokazatelj rešit će vas moguće nedoumice, usmeravajući vas kamo i kako umetnuti karticu. Uz podršku za brojne jezike, Zebra ZC350 spremna je za primenu u bilo kojem delu sveta.

Inovativan dizajn ovog printera za ID kartice omogućuje mu savršeno uklapanje u bilo koji poslovni prostor - od ureda i pozadinskih prostorija do prodajnog prostora s kupcima. Zahvaljujući najtanjem profilu i vrlo skromnim zahtevima za prostornom čistinom oko njega, uređaj možete smestiti praktično bilo gde, što nudi veliku fleksibilnost za njegovu primenu. Lako ga je smestiti ispod police, ali i na druga prostorno ograničena mesta na koja drugi printeri jednostavno ne mogu stati. Sigurnosne prednosti kojima je opremljen omogućuju ispis kartica u javnim prostorima - i to bez rizika. Reč je o zaključavanju poklopca printera koji štiti od krađe otisnutih i još neotisnutih kartica, o šifriranju najvišeg nivoa- poput onog kojim se zaštićuju državne službe - kako bi se sačuvala tajnost vaših najosjetljivijih podataka, te o sigurnosnoj provjeri printer-to-host koja neovlašćenim aplikacijama ili mobilnim uređajima onemogućuje pristup odštampanim karticama.

Zahvaljujući Link-OS-u za ID kartice, Zebrinom moćnom operativnom sustavu, dobivate i Print DNA, obitelj softverskih aplikacija za printer koji Zebru ZC350 uzdiže u klasu za sebe, omogućujući vam da ispis ID kartica lakše nego ikad ugradite u svoje aplikacije, da oblikujete izgled kartica, te da svojim printerima za ispis ID kartica pružite svu potrebnu podršku.

ZC350 - Zebrina serija printera za ID kartice koji mogu sve.

Kategorija: Štampači ID kartica