Industriski printeri

Zebra ZT230

ZT230 je elegantan, štedi prostor industrijski printer koji postiže rezultat izuzetno čvrstim metalnim kućištem kako bi osigurao dug životni vek čak i pod teškim okolnostima. 

S dužinom ribona do 450 m vreme odmora može se svesti na minimum. Jasan grafički ekran čini konfiguraciju i upravljanje doista jednostavnim. Izdržljivi i male veličine, printeri serije ZT200 idealni su za razne primene, od proizvodnje, transporta i logistike, do zdravstvene i maloprodaje. Od označavanja predmeta i uzoraka do označavanja ruba police i pakiranja, ovi printeri mogu zadovoljiti zahteve vašeg poslovanja.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

POUZDANOST

Printer izgrađen za laka industrijska i komercijalna okruženja čiji je pogonski sistem dizajniran za optimalne performance uz minimalno održavanje.

02

UKLOPLJIVOST

Kompaktan otisak i pojednostavljeni dizajn omogućuju printeru da se lako uklopi u skučena područja. Dizajn štedi prostor sa jedinstvenim dvostrukim vratima te se lako uklapa u maksimizirajući radni proctor.

03

JEDNOSTAVNOST KORIŠĆENJA

Dizajn bočnog učitavanja eliminira komplicirano navojavanje zaliha. Oznake u boji daju čak i početnicima vizualne smernice za umetanje ribona i medija, a osvijetljeni višeslojni transmisivni i reflektirajući senzori vidljivi su kroz medije za besprekorno podešavanje položaja senzora.

04

JEDNOSTAVNOST ODRŽAVANJA

Jednostavno uklanjanje valjka i glava printera bez alata omogućavaju jednostavno čišćenje i zamenu kao I iednostavne izmenjive mogućnosti povezivanja omogućuju brze promene i nadogradnju printera.

AKCIJSKA CENA 69.990,00 RSD BEZ PDV
Način ispisa: direktno termalni ili termalno transferni (opcionalno)
Širina ispisa: 104 mm
Brzina ispisa: 152 mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi i 300 dpi
Komunikacija: USB, RS-232
Opcije: Odljepljivač, rezač, Parallel, WLAN, Ethernet
Širina i dužina ribona: Od 40mm - 110mm / ZT220: 300m; ZT230: 450m
Garancija: 24 meseci na uređaj, 12 meseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!