Novosti

Sigurno i efikasno upravljajte svojim uređajima pomoću SOTI MobiControl

Poslovanje sa hiljade povezanih mobilnih i IOT uređaja danas postaje svakodnevnica, ali to ne znači da upravljanje njima ponekad ne zahteva određeno vreme, energiju pa i novac. Izazovi poput zastoja u radu, usporavanja procesa, usklađenosti i sigurnosti postoje ali su i lako savladivi uz prava rešenja.

U svrhu pružanja kompletne usluge svojim korisnicima i rešavanju spomenutih izazova, Info-kod je postao partner kompanije SOTI, dokazanim liderom u kreiranju inovativnih rešenja koja smanjuju troškove i kompleksnost upravljanja mobilnim uređajima i IOT rešenjima.

MDM Program za upravljanje uređajima, SOTI MobiControl, omogućuje efikasno upravljanje uređajima kao što su: mobilni robusni uređaji, mobilni i ručni terminali, pametni telefoni, terminali za korišćenje u vozilima, nosivi uređaji i prenosni računari.

Što MobiControl znači za vaše poslovanje

Soti

Pročitajte više informacija o ovom MDM programu za upravljanje uređajima ili nas kontaktirajte, rado ćemo odgovoriti na sva pitanja.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!