Info-kod Rešenja je najbolji izbor za RFID i barkodove

Više od dvadeset godina uspešnog poslovanja u još uvek novoj delatnosti je lepa tradicija. Upravo toliko dugo se Info-kod bavi automatskom identifikacijom, direktnim unosom podataka i dizajnom ID kartica.

Akcije

Zebra GC420t

Zebra GC420t

Na akciji: POZOVITE ZA SPECIJALNU CENU !!!

Zebrini GC420 desktop štampači, uz bogatu opremu po konkurentnim cenama, nude visok kvalitet, trajnost i performanse u koje se možete pouzdati. Predviđeni su za brojne namene nižeg i srednjeg obima štampe. Omogućuju fleksibilnost pri štampanju, kako direkt-termo tako i termo-transfer načina štampe.

Novosti 15.04.2020.

Obaveštenje klijentima i partnerima

Dragi klijenti i partneri, do smirenja epidemiološke situacije u Srbiji, briga za zdravlje zaposlenih, kupaca i svih ostalih ljudi nam je na prvom mjestu. S tim u skladu smo prilagodili rad naše kompanije. Do daljnjeg će naši zaposleni  raditi od kuće , ali za potrebe klijenata i partnera kompanije smo organizovali  dežurstva u firmi na adresi Mileve Marić Ajnštajn 28/lok 10. Naše skladište radi uz propisane mere sigurnosti, a sve narudzbine ćemo na vašu adresu dostaviti kurirskom službom. U vremenu 8:00 do 16:00 sati, naši će zaposleni biti na raspolaganju za sve narudzbine, upite i informacije preko kontakt broja telefona: 011 228 38 32 i e-maila: info@info-kod-resenja.rs  . Kako ne možemo predvideti razvoj događanja u predstojećem razdoblju, a želimo da naručene proizvode dobijete u rokovima na koje ste naviknuli, predlažemo da proverite svoje zalihe i narudžbe pošaljete ranije nego uobičajeno . Naše je skladište dobro opremljeno, ali s obzirom na pojačane granične kontrole, u budućnosti se mogu dogoditi kašnjenja prilikom uvoza robe iz inostranstva. O svim promenama ćemo vas pravovremeno obaveštavati na našoj web stranici. Ostanite zdravi! Vaša Info-kod Rešenja ekipa

Saznaj više

Case Study

Sistem identifikacijskih narukvica za pacijente

Saznaj više Reference
Sistem identifikacijskih narukvica za pacijente