Novosti

Sistem identifikacionih narukvica za pacijente

Uvođenje sistema identifikacije pacijenata, koji je standard zdravstvene zaštite u većini razvijenih evropskih država, omogućava da podignete nivo zaštite vaših pacijenata na viši nivo. 

• Izazov

U skladu sa zahtevima modernog poslovanja i sertifikovanja od strane akreditacijske kuće „Accreditation Canada International“, klinika Magdalena se obvezala na viši nivo podići sigurnost pacijenata i unapriediti kvalitet zdravstvene zaštite.

• Rešenje

Specijalizovano IT rešenje koje objedinjuje informacioni sistem bolnice i jedinstveni sistem barkod narukvica, čijim je uvođenjem osigurana tačna identifikacija pacijenata i omogućen jednostavan uvid u medicinsku i ostalu dokumentaciju.

 • Prednosti

Identifikacija pacijenata je dodatno pojednostavljena, mogućnost lečenja pogrešnog pacijenta svedena na minimum, a pristup medicinskim podacima brži. Uz efikasniji nadzor dijagnostičko-terapijskih postupaka značajno je povećana produktivnost.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!