Arhiva proizvoda

Bluebird Pidion HM50

Bluebird Pidion HM50 robustan je poslovni dlanovnik s procesorom snage 1 GHz, 3,5-inčnim VGA LCD-om u boji, ugrađenim GPS-om te glasovnom i podatkovnom komunikacijom. Pogonjen operativnim sustavom Windows Embedded 6.5, HM50 djelatnicima na terenu omogućuje produktivnost, fleksibilnost i pokretljivost, koje su im potrebne da bi svoj posao obavili brzo i točno. HM50 dobro je prilagođen potrebama mobilne radne snage na terenu koja se služi programima za prikupljanje podataka.

Mobilno računalo Bluebird Pidion HM50 jedan je od proizvoda posljednje generacije koje proizvodi Bluebird Soft. Robustan uređaj ima razinu zaštite IP65 i otporan je na pad s visine 1,8 metara, zbog čega predstavlja savršen izbor za zahtjevna okruženja. Zaslon dijagonale 3,5 inča, dostupan u inačici VGA ili QVGA, korisniku pruža kompaktnu i čistu, pozadinski osvijetljenu sliku. Procesorska snaga od 1 GHz jamči brz i učinkovit rad bilo kojeg programa, a raspon mogućnosti za prijenos podataka čini ovaj uređaj istinski fleksibilnim. Bluebird Pidion HM50 savršeno je rješenje za namjene koje iziskuju najnoviju tehnologiju uklopljenu u robustan, ali ergonomičan dizajn. S GPS-om i mnoštvom mogućnosti za bežičnu komunikaciju ovaj je uređaj savršen partner za djelatnike na terenu, koji im daje moć i sigurnost za obavljanje poslova s dlana ruke.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!