Arhiva proizvoda

Casio IT-G400

Robustan i izdržljiv Android mobilni terminal bistrog ekrana osjetljivog na dodir.

Moćno poput vrhunskog pametnog telefona i robusno poput provjerenih japanskih ručnih računala, ovo prijenosno računalo s najnovijim Android operativnim sustavom otvara nova područja primjene u industriji, maloprodaji, logistici i uslužnim djelatnostima. Uređaj se sastoji od vrhunskih komponenti koje su se već dokazale u ručnim terminalima kakva se koriste u industriji. 

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

TRAJNOST

Robustan, izdržljiv i kompaktan dizajn. Površina koja nije klizava i poseban oblik zadnjeg dijela uređaja za jednostavan rad bez napora. Profesionalni imager integriran u kućište od trajne plastike, koje je lako držati. 5-inčni ekran na dodir gotovo je nemoguće slomiti i izuzetno otporan na ogrebotine. IP67 nivo zaštite od ulaska prašine i vode. Potpuno funkcionalan na temperaturama od -20 i +50 °C.

02

CMOS IMAGER

Za razliku od komercijalno dostupnih pametnih telefona i njihovih robusnih inačica koje uglavnom čitaju identifikacijske kôdove putem svog digitalnog fotoaparata, CASIO IT-G400, ručno računalo s punim dodirnim ekranom, opremljeno je profesionalnim brzim i moćnim imagerom.

03

UČINKOVITOST

Jasno vidljivi laserski snop omogućuje lako snimanje bar kôdova. Imager istovremeno čita više kôdova - čak i one oštećene - i to munjevitom brzinom. Dobra ili loša čitanja potvrđuju se optički, akustički i vibracijski, što je korisno u bučnom okruženju. Učinkoviti filter protiv visokofrekventnih treperenja pod suvremenom LED rasvjetom omogućuje stalnu kvalitetu čitanja. Dva bočna okidača za pokretanje postupka čitanja smanjuju pokrete prstiju na minimum - i dešnjacima i ljevacima.

04

POVEZANOST

Za brzu komunikaciju podataka na raspolaganju su Bluetooth (4.1), WLAN (IEEE 802.11 a/b/g/n) i LTE WWAN. Brzo USB sučelje omogućuje spajanje uređaja na nosače vozila i priključne stanice.

05

TOP PERFORMANSE

Snažan četverojezgreni procesor ARM Cortex A53 brzine 1,2 GHz. zajedno s velikodušnim memorijskim prostorom za pohranu, kapaciteta 2 GB RAM i 16 GB ROM, pruža visoku razinu performansi. Spoj moćnog hardvera i suvremenog operativnog sustava jasan je znak da uređaj predstavlja sigurno ulaganje i da je savršen za širok raspon aplikacija.

06

RFID/NFC i GPS

Podržani su zajednički protokoli s područja beskontaktnih pametnih kartica i kratkodometne tehnologije prijenosa podataka (NFC). 8MP digitalni fotoaparat savršen je u stvaranju slika za kontrolu kvalitete i snimanje oštećenja. Trenutna lokacija može se jednostavno odrediti pomoću koordinata položaja integriranog GPS-a.

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!