Arhiva proizvoda

Unitech PA500II

Unitech PA500II stoji vam na usluzi! Ovaj dlanovnik poslovne klase, zapakiran u tanak i kompaktan dizajn, nudi sve funkcionalnosti. PA500II na dojmljiv način spaja lijep izgled s izdržljivošću i funkcionalnošću, čineći ga savršenim za bilo koju namjenu u maloprodaji ili uslužnim djelatnostima.

Uređaj je oblikovan kako bi korisnicima osigurao brz povrat uloženih sredstava, kakvom se i nadaju na spomenutim tržištima. On nudi daleko veću izdržljivost u odnosu na dlanovnike namijenjene potrošačima. U stanju je podnijeti višestruke padove na beton s visine 1 metra, a opet, s lakoćom stane u džep hlača ili košulje. Zbog toga što je malen i lagan, predstavlja izvrsno rješenje za djelatnike koji se svakodnevno susreću s kupcima. PA500II vjerno služi raznim namjenama i različitim potrebama, bilo da je riječ o preuzimanju narudžbi u uslužnim djelatnostima, digitalnom planiranju za medicinsko osoblje ili prijenosnom POS-u u maloprodaji. Njegov veliki dodirni ekran omogućuje jednostavan unos podataka, bez pogrešaka, a njegova baterija sposobna je obavljati svoj posao duže nego što traje dnevna radna smjena. Uređaj se svojim dizajnom savršeno uklapa u radna okruženja poput onih u uslužnim djelatnostima i maloprodaji, u kojima se često mogu naći mnoge bežične pristupne točke. Summit radio, kojim je opremljen, nudi dobru kvalitetu roaminga, čime jamči kako niti jedna narudžba neće biti propuštena. Uz PA500II radna će fleksibilnost i učinkovitost znatno porasti, a jednako će tako, što ni u kojem slučaju nije na zadnjem mjestu, porasti i zadovoljstvo kupaca.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!