Arhiva proizvoda

Unitech PA520

Unitech PA520 je kompaktni poslovni dlanovnik koji zahvaljujući ugrađenoj WiFi i Bluetooth vezi omogućuje sveobuhvatnu bežičnu komunikacijsku platformu, koju krase brzina povezivanja i stabilnost veze. 

Opremljen 1D/2D imagerom, čitačem RFID-a, NFC-om te operativnim sustavom Microsoft Windows Handheld 6.5, ovaj kompaktan i izdržljiv uređaj dizajniran je kako bi mobilnoj radnoj snazi pružio svakodnevnu potporu kod automatizirane prodaje i terenskih poslova. Unitech PA520 savršeno pristaje u ruku korisnika. Težeći samo 220 grama, ovaj lagani i kompaktni ručni uređaj ne samo da je zaposleniku jednostavan za uporabu već je i dovoljno malen da stane u džep njegove košulje. Dodirni ekran veličine 3,5 inča operateru omogućuje jasan pregled, a ergonomična alfanumerička tipkovnica jednostavan unos podataka. Opremljen višestrukim pogonom za skeniranje, ovaj uređaj može čitati 1D/2D bar kôdove i RFID tagove - čak i onda kad su kôdovi slabo otisnuti. Sve ove vrhunske osobine čine Unitech PA520 idealnim poslovnim alatom za svakog korisnika.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!