Arhiva proizvoda

Zebra AP 7502

Zebra AP 7502, pristupna točka 802.11ac džepne veličine, ciljano je napravljena za javna okruženja kao što su hoteli, bolesničke sobe, učionice i apartmani.

Bilo da ste odgovorna osoba u hotelu, apartmanskom kompleksu, hostelu ili ustanovi za pripomoć u svakodnevnom životu, susrećete se s potrebom pružanja brzog internetskog pristupa u izazovnom okruženju s mnoštvom soba – soba čiji zidovi, podovi i vrata sprječavaju širenje radijskih valova.

Potreban vam je isplativ i učinkovit način da biste svojim korisnicima u sobama omogućili bežične brzine sukladno njihovim očekivanjima – i to na pouzdan način kakav obično nude stolni uređaji – neovisno o broju mobilnih uređaja koje posjeduju, uključujući 2,4 GHz i novije 5 GHz pametne telefone i tablete.

Predstavljamo vam najlakši način da riješite ove velike poslovne probleme – Zebru AP 7502, pristupnu točku 802.11ac džepne veličine. Ciljano je napravljena za javna okruženja kao što su hoteli, bolesničke sobe, učionice i apartmani. Dvostruki radijski prijamnici 802.11n i 802.11ac, pet unutarnjih antena, uz još nekoliko dodatnih posebnosti kojima se može pohvaliti samo Zebra, jamče pouzdanu bežičnu vezu visokih performansi za svakog korisnika i svaki mobilni uređaj u sobi. Njezine revolucionarno male dimenzije omogućuju lako instaliranje na bilo kojem mjestu, pri čemu je zbog nenametljiva izgleda s lakoćom možete učiniti "nevidljivom" u prostoru. Postupak stavljanja Zebre AP 7502 u pogon ne može biti lakši i brži – moguće ju je instalirati za svega nekoliko minuta, uz automatsku konfiguraciju, bez ijednog dodira. Lokacijska podrška, koja uključuje Bluetooth SMART, otvara vrata svijetu aplikacija koje će korisnicima pružiti vrhunsko iskustvo, a vašu organizaciju uzdignuti korak iznad konkurencije.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!