Arhiva proizvoda

Zebra MC40

Omogućite svojim suradnicima da uz pomoć ručnog mobilnog računala Zebra MC40 pružaju usluge koje će ostaviti dojam na današnje zahtjevne i tehnološki osviještene kupce.

Zebra nudi privlačan, oku ugodan dizajn koji se izvana može nositi s najpopularnijim proizvodima oblikovanim za potrošače, dok se iznutra nalazi čisti posao - izdržljivost i sigurnost svojstvene poslovnoj klasi, uz pregršt naprednih mogućnosti, uključujući čitanje bar kôdova, voki-toki te ugrađeni čitač magnetskih traka. Rezultat? Vaši suradnici mogu na ovom ručnom mobilnom računalu potražiti odgovor na doslovce svako pitanje o proizvodu, prikazati njegove usporedbe s drugim proizvodima kako bi pomogli pri donošenju odluke o kupnji, naručiti već za sljedeći dan isporuku ili preuzimanje robe u trgovini, mogu nazvati prodaju - a da se, čineći sve to, ne maknu od kupca.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!