Arhiva proizvoda

Zebra TC20

Mobilni terminal dizajna, funkcionalnosti i cijene koja odgovara vašem poslovanju. 

Ako vodite malu tvrtku, znači da je poslova koje je potrebno obaviti jako mnogo, a vremena jako malo. Srećom, odsad vam je na raspolaganju alat koji malim poduzetnicima pruža sve što je potrebno da budu još uspješniji - mobilno računalo Zebra TC20.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZDRŽLJIV

Pored dobrog izgleda, dizajniran je da izdrži cjelodnevnu uporabu na radnom mjestu: otporan je na padove, prolijevanje, kišu, nesnosne vrućine, temperature ispod nule... Uz jedinstveni PowerPack više nikad nećete stati zbog prazne baterije, gubiti vrijeme na traženje punjača i prekidati svoju poslovnu dinamiku.

02

UČINKOVITOST

Zebra TC20 vrijedi dvostruko jer je možete koristiti i kao voki-toki - bez ikakvih dodatnih troškova. Ugrađeni čitač bar kodova omogućuje učitavanje bilo kojeg bar koda - elektroničkog ili otisnutog - u bilo kojem stanju, lako i u tren oka. A uz pomoć visokorezolucijske autofokus kamere u boji možete dokumentirati sve što je potrebno.

03

SERVIS I PODRŠKA

Dvije godine pokrivenosti za normalno trošenje, habanje i kvarove uređaja, nenadmašna tehnička podršku, Device Diagnostics Tool - alat za dijagnostiku uređaja namijenjen rješavanju poteškoća na licu mjesta, pravo prvenstva pri obradi zahtjeva za popravkom, povrat proizvoda s besplatnom otpremom i još mnogo toga - i to sve za samo djelić troškova koje biste imali kod jednog nepokrivenog popravka.

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!