Arhiva proizvoda

Zebra ZQ510

Zebrina serija kompaktnih mobilnih printera ZQ500 krajnje je robusna i dizajnirana u skladu sa zahtjevnim vojnim standardima. Krase je najsuvremenije mogućnosti povezivanja i funkcionalnost prilagođena korisniku, čime omogućuje obavljanje posla i u najzahtjevnijim okruženjima.

Čak ni najzahtjevnija okruženja, u kojima udarci nisu rijetki, ovim laganim, kompaktnim printerima ne predstavljaju poteškoću. Zebrini printeri ZQ510 najrobusniji su printeri dostupni na tržištu. Sposobni su za rad u vrlo širokom rasponu radne temperature - najširem u svojoj djelatnosti - i mogu podnijeti višestruke padove na beton s visine do dva metra. Uz razinu zaštite IP54 ni prskanje vodom ne može im naškoditi. Zahvaljujući Zebrinom okruženju Link-OS kojima su opremljeni, integracija, upravljanje i održavanje ovih prvoklasnih printera jedva da mogu biti jednostavniji. Njihove velike tipke i korisniku prilagođeno sučelje omogućuju lagano rukovanje ovim uređajima čak i osobama koje nose rukavice.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!