Ugradni čitači

Datalogic Magellan 9300i / 9400i

Savršen spoj skenera i vage za praktičnu upotrebu i zavidne performanse skeniranja.

Kako Magellan 9300i i 9400i imaju digitalne imagere na svim ravninama, više nema potrebe da blagajnik radi orijentaciju predmeta prilikom skeniranja. Omogućuje i optimalno pozicioniranje za POS ili “self-checkout” ekrane na dodir, terminale za plaćanje i pisače, a istovremeno održava ergonomsku udobnost kako za sjedeće tako i za stojeće blagajnike.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

UČINKOVIT

Radnu učinkovitost povećava izvanrednom brzinom početnog čitanja te predstavlja sljedeći korak Magellana i njegove obitelji proizvoda Datalogic u povećanju produktivnosti kod čitanja bar kôdova, obarajući svojim performansama, pouzdanošću i vrijednošću sve prethodne rekorde.

02

VAGA I ČITAČ

Može biti konfiguriran da radi kao čitač ili kao spoj čitača i vage, zahvaljujući Datalogicovoj ekskluzivnoj, patentiranoj plitici All-Weighs, kako bi na blagajni osigurao precizno mjerenje one vrste nepakirane ("rasute") hrane čiju količinu kupci sami određuju i pakiraju.

03

DODATNE OPCIJE

Sa opcionalnim Magellan Customer Servise skenrom, trgovci mogu jednostavno uvesti kupce u svoje mobilne ecommerce programe, omogućujući im da sami skeniraju bar kodove sa mobitela, kao i papirnate kupone - dok blagajnik nastavlja paralelno skenirati proizvode. Rezultat je značajno smanjenje vremena potrebnog za naplatu i smanjenje gužvi.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Vrsta stakla: Sapphire Glass
Integrirana vaga: opcionalno
Povezivanje: multi-interface (RS232, USB, IBM)
Jamstvo: 12 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!