Žičani čitači

Datalogic QuickScan Lite QW2100

Serija čitača QuickScan ™ predstavlja liniju vrijednosti Datalogic ADC-a za ručne proizvode za prikupljanje podataka opšte namene. QuickScan Lite QW2100 početni je proizvod stvoren posebno za čitanje dugih i skraćenih liniskih kodova. Savršen je za upotrebu u maloprodaji, proizvodnji, obradi dokumenata i računa u bankarskom i finansijskom okruženju

QW2100 je malen, lagan i svojim ergonomskim dizajnom ugodan za upotrebu tokom svakodnevnih operacija. Nudi brze performanse čitanja na većini 1D liniskih kodova i ima širok ugao skeniranja s proširenom linijom skeniranja koji je savršen za hvatanje dužih i širih liniskih kodova koji se obično nalaze na računima za komunalne usluge i koriste ih proizvođači elektronskih delova. Pored toga, linija za skeniranje je tanja i svjetlija, što omogućava korisnicima skeniranje pod širokim uglom bez povećanja udaljenosti skeniranja.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRECIZNOST

Linija za skeniranje je tanja i svjetlija, što omogućava korisnicima skeniranje pod širokim kutom bez povećanja udaljenosti skeniranja.

02

UGODAN ZA KORIŠTENJE

Malen, lagan i svojim ergonomskim dizajnom ugodan za upotrebu tijekom svakodnevnih operacija.

03

POUZDANOST

Izgrađen od prelijevane gume za zaštitu pri padu od 1.5 m te podnosi vodu i brtvljenje (IP42)

Podržani bar kodovi: 1D
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP42
Povezivanje: RS232, USB, KBW
Jamstvo: 36 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!