Android

Datalogic Memor 10

Memor 10 donosi snagu i performanse pametnog telefona sa user-friendly iskustvom Androida u tankom i kompaktnom uređaju. Uključuje Datalogic-ov prvi bežični sistem punjenja za izuzetno pouzdano beskontaktno punjenje, uparen sa jednodelnom zamenjivom baterijom za najbolju operativnu prednost.

Superiorne performanse ovog Android full touch PDA uređaja mogu podržati mnoštvo aplikacija u različitim okruženjima, uključujući novi model sa opcijom skeniranja od 2D megapiksela za poboljšane performanse. MP uređaj za skeniranje takođe omogućuje očitavanje DotCode (praćenje duvana) i Digimarc vodenih žigova.
PDA Memor 10 takođe uključuje i najsavremeniju osmojezgrenu platformu koja sadrži Android 8.1 (Oreo) s Googleovim mobilnim uslugama. Ove su specifikacije dovele do odobrenja od strane Googlea, koji je potvrdio PDC Memor 10 kao jedno od prvih mobilnih računala koji se pridružio njihovom programu 'Android Enterprise Recommended' za robusne uređaje!

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!