Android

Datalogic Skorpio X5

Novi Skorpio X5 omogućuje maloprodaji, prevozu i logistici, proizvodnji i zdravstvenim kompanijama dostizanje novih nivoa pouzdanosti i fleksibilnosti. Ovaj izuzetno brzi mobilni računar sa visokim performansama ima najveći ekran na tržištu.

Pruža sve što je kompanijama potrebno kako bi osigurale najveću produktivnost i istaknule se u pogledu delotvornosti. Skorpio X5 ima dominantnu računarsku snagu CPU-a i najnoviju generaciju mehanizama za skeniranje, posebno dizajnirane i razvijene od strane Datalogica. Pomoću ovih robusnih alata radnici mogu odmah pročitati bilo koji linijski kod u bilo kojem stanju, bilo da su nalepnice oštećene, ogrebane ili pod plastičnom folijom. Skorpio X5 zamišljen je za povećanu produktivnost i smanjenu stopu grešaka u radu, što rezultira povećanom profitabilnošću. Pruža neusporedivu intuitivnost, korisničko iskustvo, stabilnost i sigurnost. Izvanredne prednosti Skorpio X5 dizajnirane su da u potpunosti udovolje svim zahtevima kupaca. 

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!