Etikete i termo rolne

Kartonske etikete i tagovi

Kartonske etikete i tagovi koji se koriste za označavanje proizvoda koje nije moguće označiti nalepnicom. 

Kartonski direkt termo materijali se najčešće koriste za isticanje cena u maloprodaji (stavi se na policu, kao ulaznice za razna događanja (pozorišta, bioskopi, sportska događanja, parking karte, garaže i slično) ili kao privesci na odevnim predmetima. Tehničke performanse, struktura i debljina materijala se prilagođavaju zahtevima aplikacije.
 

Koja etiketa najbolje odgovara vašim potrebama?

U Info-kodu imamo bogatu ponudu etiketa poznatih proizvođača, primera Zebrin asortiman potrošnog materijala, ali i partnera s lokalnog tržišta po vrlo atraktivnim cenama. Možete računati i na našu stručnu pomoć prilikom odabira odgovarajućih etiketa. 

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

VRSTA

Materijal od kojeg se kartonske etikete izrađuju može biti termo ili termo transfer, ovisno o tome koji je neophodan vijek trajanja etikete. Možete birati između sjajnih ili mat etiketa.

02

IZGLED

Po potrebi kartonske etikete mogu biti tonirane u određenu boju ili predtiskane u željenom dizajnu: logo firme, adresa ili željeni motiv. Predtiskane višebojne etikete su odlično rješenje ukoliko je za prezentaciju proizvoda važan i izgled etikete.

03

PRIMJENA

Primjena kartonskih etiketa je izrazito široka, a samo neki od primjera su: isticanja cijena u maloprodaji, označavanje tekstilnih proizvoda, ulaznice za razne vrste događanja i mnogi drugi.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!