Kartice i tagovi

PVC kartice s magnetskom trakom

PVC kartice s magnetskom trakom popularne su za bankarska rešenja, u loyalty programima, identifikacionim rešenjima, kontroli pristupa, kao članske kartice i još mnogo toga.

Razlikujemo dve vrste PVC kartica sa magnetskom trakom: Hi-Co i Lo-Co. Lo-Co magnetske kartice imaju relativno kratak rok trajanja, oko godinu dana, i zbog toga su namenjene za povremeno korišćenje. Hi-Co magnetske kartice su otpornije na oštećenja i njihovo očekivano vreme trajanja je oko 4 godine.

Našom bogatom ponudom svetski poznatih proizvođača poput Zebre, kao i partnera lokalnog tržišta, osigurali smo široku paleta kartica po vrlo atraktivnim cenama. Info-kod-ov tim stručnjaka vam je na raspolaganju za konzultacije oko odabira odgovarajuće kartice kao i preporuku odgovarajuće komplementarne opreme. Obratite nam se s poverenjem. 

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZGLED

Kartice sa magnetskom trakom Lo-co imaju na stražnjoj strani magnetsku traku tamno smeđe boje, dok kartica Hi-co ima magnetsku traku crne boje.

02

KVALITETA

Obje vrste kartica sa magnetskom trakom imaju jednaku količinu memorije, ali kartice sa HI-CO magnetskom trakom su ipak nešto kvalitetnije zbog svoje veće dugotrajnosti.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!