Kartice i tagovi

PVC Standardne kartice

Izradite kvalitetne i oku ugodne kartice za programe lojalnosti, članske kartice, akreditacije na konferencijama i kartice za kontrolu ulaza na razna događanja.

PVC standardne ili obične kartice su mediji za izradu identifikacionim karticama sa kojim se susrećemo najčešće. Za koju god namenu kartice bile, one ne bi trebale služiti samo identifikaciji učesnika već i prezentovati vaš brend i kompaniju u najboljem svetlu. Zadivljujućim mogućnostima ispisa krasnih vizuala i grafika, vaše kartice mogu se transformirati iz običnih kartica za kontrolu pristupa u marketinški alat koji upotpunjuje kvalitetno korisničko iskustvo vašim korisnicima.

Info-kod ponuda PVC kartica temelji se na bogatom asortimanu poznatih proizvođača poput Zebre, kao i lokalnih partnera po vrlo atraktivnim cenama. Brzu dostupnost osigurali smo bogatim lagerom najfrekventijih proizvoda.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRIMJENA

PVC standardne kartice jako su zastupljene u programima lojalnosti i nagrađivanja kupaca, izradi članskih iskaznica (knjižnice, osiguravajuće kuće i slično), akreditacija na raznim događanjima te kao kontrolu ulaza u wellnes centre, hotele bazene. Standardna veličina kartica je 86mm x 54mm.

02

IZGLED

Ovisno o zahtjevu primjene, prilagođava se i dizajn kartice bilo da je riječ o ispisu u jednoj ili više boja. Kombinacijom odgovarajuće boje ribona moguće je postići i posebne efekte poput laminacije, holograma i slično.

03

KVALITETA

Izrađene su od visokokvalitetnog čvrstog i fleksibilnog materijala čime jamče dugotrajnost i izvrsnu kvalitetu ispisa (slike, teksta, bar koda) bilo da je riječ o jednostranom ili dvostranom ispisu.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!