Kartice i tagovi

RFID Mifare kartice

Osmišljene da osiguraju viši stupanj zaštite i ubrzaju i pojednostave upotrebu.

RFID Mifare kartice imaju zaista široku primenu. Koriste se za izradu: identifikacionih kartica, studentskih, turističkih i članskih kartica, prevozničkih kartica u taxi ili pomorskom prometu, kartica za ulaz u privatne stanove, kuće ili hotele te još mnogo, mnogo toga.

Zbog korišćenja radiofrekvencijske bežične komunikacije, nema potrebe za umetanjem ili uklanjanjem kartice tokom upotrebe. Kartica takođe nije ograničena smerom čitanja, što je vrlo pogodno za korisnike. Potrebno je samo 0,1 sekundi da se dovrši operacija čitanja i pisanja, što uvelike poboljšava brzinu korišćenja. Pogodna je za opšte prigode, kao i za “brza” mesta visokog protoka.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZVRSNA ČITLJIVOST

U Mifare kartici se nalazi brzi mehanizam protiv ometanja protoka informacija, što osigurava visoku učinkovitost razmjene podataka ukoliko više kartica uđe u raspon čitanja i pisanja istovremeno.

02

VISOKA POUZDANOST

Nema mehaničkog kontakta između Mifare kartice i čitača, što pridonosi izbjegavanju kvarova. Čip i antena u kartici potpuno su zapečaćeni, što dodatno poboljšava pouzdanost i vijek trajanja.

03

KOMPATIBILNOST

Beskontaktne Mifare kartice kompatibilne su s RFID čitačima koji imaju mogućnost čitanja frekvencija 13.56 MHZ.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!