Riboni

Riboni za ispis ID kartica

Specijane folije za ispis kartica pomoću printera koji podržavaju tehnologiju ispisa ID kartica.

ID riboni lako će doskočiti posebnim zahtevima upotrebe. Zavisno o potrebi odnosno zahtevnosti tehničke izvedbe kartice, odabire se ribon određene vrste, boje ili nivoa zaštite. Bilo da je reč o ispisu u jednoj boji podataka na već predtiskane kartice, ispisu bijele kartice s dizajnom koji zahteva višebojni ispis (full color) ili imate potrebu za zaštitnim slojevima poput laminacije - riboni za ispis ID kartica mogu to sve.
 

Info-kod-ov tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za savetovanje oko odabira odgovarajućeg ribona ili potrebne opreme za ispis.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

MONOKROMATSKI

Monokromatski (jednobojni) riboni su izvrstan izbor za ispis kartica koje su u jednostavnoj upotrebi, primjerice članske iskaznice.

02

YMCKO

YUMCKO ili višebojni riboni strukturom i izborom boja pružaju potpuni efekt. Kartica ispisana ovim ribonom izgleda vrlo atraktivno.

03

LAMINACIJSKI RIBONI

Pružaju najviši stupanj zaštite ispisanih podataka na kartici u smislu otpornosti na grebanje. Određene podvrste ovog ribona dostupne su za posebne efekte poput hologramskih slika i zapisa. Ovu vrstu ribona moguće je koristiti na određenim modelima ID printera.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!