Industriski printeri

Zebra ZT411

Proizveden da zadovolji sadašnje i buduće potrebe svakodnevnog poslovanja. Ovaj model Zebrinog višenamenskog printera odlikuje izdržljivost, jednostavnost instaliranja i izvršavanja operacija te izuzetna fleksibilnost korišćenja.  

Printeri nove serije Zebra ZT4X1 opremljeni su s više korisnih standardnih prednosti i vrlo su prilagodljivi: s obzirom na različitost ispisa, mogućnosti povezivanja ili rukovanje medijima. Velika dodirna podloga u boji omogućuje praktičnu upotrebu. Zbog svoje robusne konstrukcije s metalnim okvirom, printeri su idealni za industrijsku primenu u proizvodnim, skladišnim ili transportnim i logističkim okruženjima. Robusna procesorska jedinica i velik kapacitet čuvanja osiguravaju pouzdan dugoročni rad. 

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

ZT400 je vrlo jednostavno postaviti i koristiti. S intuitivnim sučeljem temeljenim na ikonama, 4,3-inčni zaslon osjetljiv na dodir u boji omogućuje vam brzu navigaciju kroz postavke printera. Pogledajte upozorenja kodirana bojama iz daljine kada je printer u pauzi ili u stanju pogreške, tako da odmah znate što printeru treba da ostane u pogonu.

02

FUNKCIONALNOST

ZT400 dolazi s Ethernetom, serijskim USB-om, dualnim USB hostom i Bluetoothom 4.1. Dodajte opcijsku dvopojasnu bežičnu karticu s 802.11ac Wi-Fi i Bluetoothom za brze i pouzdane bežične veze.

03

POUZDANOST

Možete računati da će serija ZT400 godinama služiti vašem poslu. Njegov izdržljivi metalni okvir drži se u najzahtjevnijim okruženjima, dok dugotrajni premaz štiti glave za ispis prilikom ispisa u izravnom termičkom načinu rada, smanjujući potrebu za zamjenom glava za ispis.

Način ispisa: termalno transferni ili direktno termalni
Širina ispisa: do 104mm
Brzina ispisa: ZT411 (203 dpi): do 356mm/s
ZT411 (300 dpi): do 254mm/s
ZT411 (600 dpi): do 102mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi, 300 dpi i 600 dpi
Komunikacija: USB, RS-232, Ethernet, Bluetooth, USB Host
Opcije: namatač, odljepljivač, rezač, Parallel, WLAN
Širina i dužina ribona: od 51mm - 110mm / do 450m
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!