Stoni printeri

Zebra GK420d

Zebrini napredni desktop printeri GK420 pružaju profesionalnu kvalitetu, pouzdane performanse i napredne prednosti, a sve po konkurentnoj ceni. 

Dostupni u modelima s izravnim toplinskim i termičkim prenosom, ovi printeri nude brzine ispisa, upravljivost mrežom i dizajne s jednostavnim učitavanjem koji će vam pomoći poboljšati operativnu učinkovitost, povećati profitabilnost i smanjiti vreme zastoja. Također dostupni u modelu specifičnom za zdravstvenu zaštitu, printeri su idealni za širok raspon okruženja.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Zebrini napredni stolni printeri GK420 fleksibilni su, što ih čini vrhunskim izborom za razne aplikacije srednjeg i široko distribuiranog ispisa. Velike brzine ispisa pomažu vam brže obaviti posao. A učitavanje medija jednostavno je s dizajnom OpenACCESS. Izbjegavajte gubljenje vremena i medija pomoću standardne značajke automatske kalibracije.

02

FLEKSIBILNOST

Nudeći tri sučelja za povezivanje i opcionalni 10/100 Ethernet - sa standardnim programskim jezicima EPL i ZPL - ovi su printeri brzi i jednostavni za integraciju.

03

SIGURNOST

Za okruženja specifična za zdravstvo, Zebra nudi printer GK420 Healthcare - dostupan s termalnim prijenosom ili izravnim termalnim. Ovi su printeri izrađeni od trajnih materijala u paleti boja za zdravstvo za često i lako čišćenje grubim dezinfekcijskim kemikalijama tijekom cijelog njihova života.

Način ispisa: Direktno termalni
Širina ispisa: 104 mm
Brzina ispisa: Do 127 mm/s
Rezolucija ispisa: 203 dpi
Komunikacija: Parallel, RS-232, USB, Ethernet (opcionalan)
Širina media: Od 19mm do 108mm
Jamstvo: 24 mjeseci na uređaj, 6 mjeseci na termo glavu printera

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!