Program za štampanje

Programi za ispis nalepnica NiceLabel

Brzo i jednostavno dizajnirajte bar kod nalepnice bez traženja pomoći vašeg IT sektora i podignite produktivnost ispisa na novi nivo. 

NiceLabel programi pružaju poznato korisničko iskustvo nalik Microsoft Word okruženju. Omogućuje brzo dizajniranje profesionalnih nalepnica i nije vam potrebno predznanje o kodiranju ili obuka dizajnera.

NiceLabel programima maksimalno ćete smanjiti greške ispisa i unaprediti produktivnost ispisa. 
Jedan od glavnih troškova pri označavanju proizvoda vezan je uz greške prilikom ispisa, pogrešnim označavanjem pa čak i opozivom serije proizvoda. Ostali mogući troškovi o kojima treba voditi računa su utrošeno vreme radnika i trening potreban za savladavanje raznih programa. Najbolje rešenje za minimiziranje troškova je integracija i automatizacija ispisa nalepnica sa već postojećim poslovnim aplikacijama ili, za ručno printanje, personalizacija korisnikovim i procesnim zahtevima.

Niže proverite prednosti različitih NiceLabel programa za ispis nalepnica. Tu smo za pomoć u odluci, javite nam se sa poverenjem. 

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

DESIGNER EXPRESS 2019

NiceLabel je objedinio programe NiceLabel Express i Designer Standard u Designer Express 2019. Novi NiceLabel Express 2019 sada ima suvremeno sučelje s izgledom Microsoft Officea i vrlo je jednostavan za uporabu. U usporedbi s prethodnim modelima, najveća dodana vrijednost Designer Expressa 2019 novi je modul za ispis – Nice Label Print. Cjelokupan ispis moguće je obaviti na način "sve u jednom". Ispisni predložak obuhvaća sve što je potrebno za jednostavan i učinkovit ispis bez pogrešaka: polje za unos podataka, navigaciju i odabir iz baze podataka, postavke ispisa te predispisni pregled pripremljenog posla. NiceLabel Express 2019 je jedini softver u svojoj kategoriji koji promiče najbolju praksu i produktivnost pri ispisu s uvozom podataka iz Excel baze.

02

DESIGNER PRO 2019

NiceLabel Designer Pro 2019 pruža novu razinu funkcionalnosti i jednostavnosti. Čak i potpuno novi korisnici mogu dizajnirati profesionalnu naljepnicu u samo nekoliko minuta. Dinamička uporaba podataka - varijable, funkcije i baze podataka nikada nisu bile jednostavnije za korištenje. Omogućuje dizajneru da prilagodi obrazac za ispis "sve u jednom" kako bi dodatno pojednostavio proces ispisa ili optimizirao zaslone osjetljive na dodir i povećao produktivnost ispisa. Program nudi veću fleksibilnost licenciranja. Više korisnika može koristiti program na bilo kojem broju radnih stanica. Postoji ograničenje broja printera, ali ne i broja korisnika. Nova generacija tehnologije za licenciranje ne zahtijeva korištenje upravitelja licenci ili zasebnog poslužitelja te funkcionira bez potrebe održavanja.

03

POWERFORMS SUITE

NiceLabel PowerForms Suite ima istu temeljnu funkciju kao i Designer Pro, a dodatna značajka PowerForms Suite verzije je izrada korisničkih obrazaca-formi za ispis naljepnica. Dodatna funkcionalnost uklanja potrebu za programerima koji razvijaju prilagođene obrasce za ispis. Poslovni korisnici mogu brzo pripremiti rješenja za ispis i spriječiti pogreške pri kodiranju, što smanjuje troškove radne snage i rada te povećava ukupnu produktivnost. Prilagođeni obrasci omogućuju korisnicima poduzimanje potrebnih odluka i ispis točno onoga što žele, bez odstupanja od standardnog postupka ili posla. Time se smanjuje broj ručnih prilagodbi te povećava brzina i produktivnost ispisa.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!