Industrijski RFID čitači

Zebra FX9600 fiksni RFID čitač

Izdržljiv, čvrst i kompaktan RFID čitač za najekstremnija okruženja. Vrhunskih performansi, pogodan za velike obime poslovanja i promet robe, a uz prihvatljivu cenu.

Uz vodeće stope čitanja u industriji, izuzetnu tačnost čitanja i superiornu RF osetljivost, FX9600 ima ono što je potrebno za automatizaciju gotovo svih aspekata vašeg upravljanja zalihama - od prijema i skladištenja, do biranja i otpreme - bez grešaka ili uskih grla.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

UČINKOVITOST

Izuzetno visoka osetljivost osigurava tačnost očitavanja i omogućuje duži rang čitanja, čak i uz veliku gustoću radio signala i u okolini sa zahtevnim materijalima.

02

JEDNOSTAVNOST

Hostujte aplikacije ravno na čitaču FX9600 i time skratite i pojednostavite postupak implementacije i smanjite troškove. Podrška za PoE i PoE + tehnologiju uklanjan potrebu za napajanjem svakog čitača, a zahvaljujući PoE + tehnologiji ili napajanju od 24 V, čak ni dugački kablovi ne smanjuju raspoloživu snagu radio talasa.

03

ISPLATIVOST

Robusni čitač FX9600, dizajniran za rad u teškim uslovima, može se nositi sa svime - može raditi na vlažnim i prašnjavim mestima, po ekstremnoj vrućini i na temperaturama ispod nule. Model sa osam priključaka omogućuje vam podršku više dokova sa ​​manje čitača, što značajno smanjuje troškove ulaganja, postavljanja i upravljanja.

04

4 ili 8 ANTENA

Uređaj dolazi u opciji s 4 ili 8 antena, zavisno o korisnikovim potrebama.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!