Rešenja za označavanje proizvoda

Označavanje naočara, nakita i suvenira u maloprodaji

Naočare, nakit, suvenire i slične proizvode potrebno je istaknuti atraktivno, ali i praktično. 

Takvi artikli pripadaju skupu ekskluzivnih, skupljih i često vrlo osetljivih proizvoda. Važno im je pronaći prikladno mesto u prodavaonici, obratiti pažnju na isticanje cene i podataka o proizvodu u svrhu informisanja kupca, a da se ne naruši izgled proizvoda. 

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada i odabiru opreme i potrošnog materijala koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanja.

02

Dostupnost

Svesni koliko je dostupnost proizvoda važna i ponosni smo na bogat lager najfrekventnih proizvoda i materijala.

03

Podrška

Bilo da se radi o asistenciji na lokaciji korisnika ili je potrebno pružiti podršku na daljinu, tehničku podršku osiguravamo svim našim korisnicima.

04

Edukacija zaposlenih

Info-kod stručni tim vam je na raspolaganju za brzo i jednostavno korišćenje svih proizvoda naše ponude i svih rešenja.

05

Servis

Na raspolaganju su vam sertifikovani stručnjaci našeg lokalnog servisnog centra, servis na lokaciji korisnika u smislu instalacije kupljene opreme, edukacija po principu “ključ u ruke” ili u konačnom- popravak opreme.

  • Pouzdanost i kvalitet

  • Dugogodišnje iskustvo

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Označavanje naočara, nakita i suvenira u maloprodaji

Kako praktično ali atraktivno istaknuti proizvode da bi se postigao taj svečani čin prodaje? 

Pazite li na otpornost etiketa i tagova prilikom isprobavanja proizvoda ili raznih vrsta čišćenja? Pomažemo vam odabrati adekvatne materijale i opremu koja će zadovoljiti sve specifičnosti vašeg poslovanja. 

Odabir opreme i potrošnog materijala

Info-kod ponuda u području označavanja naočara, nakita i suvenira kreirana je imajući na umu unapređenje vašeg poslovanja. Obratite nam se za savet, poznajemo specifičnosti vašeg poslovanja.

Odabir printera

Dobar izbor su Zebra printeri koji dolaze sa gratis programom za dizajniranje i ispis privezaka i nalepnica. Povezivi su i sa raznim korisničkim aplikacijama.
Kada govorimo o označavanju artikala u maloprodaji naša rešenja nude širu primenu pa je, osim označavanja proizvoda plastificiranim privescima, na istom printeru moguće ispisati i etiketu za označavanja ambalaže u koju su određeni artikli zapakirani (vrećice za sočiva, kutijice za nakit i sl). Za ovaj tip označavanja papirnata termo transfer etiketa u potpunosti zadovoljava sve postavljene kriterijuma.

Specijalni plastificirani privesci

Privezak sa podacima o proizvodu, cenom i/ili bar kodom treba biti otporna na prljanje koje se može dogoditi prilikom manipulisanja/isprobavanja naočara i nakita.
Kada je reč o zlatnom nakitu, privesci bi trebala biti otporni na čišćenje u ultrazvučnim kupkama.
Specijalni plastificirani privesci u potpunosti udovoljavaju zadatim uslovima, a nakon korišćenja se mogu jednostavno odstraniti bez ostatka lepka na proizvodu.

Papirnate nalepnice

Termotrasfer nalepnica odštampana ribonom osigurava duži vek trajanja deklaracije.

Odabir ribona

Potreban vam je ribon koji osigurava visokokvalitetnu čitljivost podataka na privjesnici. Privjesnice su ponekad iznimno malih dimenzija, a moraju sadržavati prilično veliku količinu podataka ispisanu vrlo sitnim fontom, te bar kod koji u maloprodaji mora biti čitljiv čitačima bar koda. Zebra 5095 resin primjer je dobrog ribona za tu upotrebu.

Industrijsko iskustvo

Imamo dugogodišnje iskustvo u savjetovanju za označavanju proizvoda vaše djelatnosti. Obratite nam se s povjerenjem i pitajte sve što vas zanima.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobićete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!