Rešenja za označavanje proizvoda

Označavanje pekarskih i poslastičarskih zapakovanih proizvoda

Vaši proizvodi čine naš život lepšim i slađim. Naša ponuda kreirana za označavanje proizvoda čine vaše poslovanje jednostavnijim i efikasnijim.

Svesni smo koliko se svakodnevno trudite osigurati najbolje pekarske i poslastičarske proizvode svojim kupcima. Pazite na kvalitet proizvoda, adekvatno pakovanje, isporuku i kompletnu uslugu koja je potrebna za zadržavanje i sticanje novih zadovoljnih klijenata. Istovremeno, vodite računa o potrošnji vremena na pakovanje i označavanje proizvoda, troškovima etiketa i programa za dizajniranje etiketa i prikladnost označavanja proizvoda koji zahtevaju specifične uslove rada i skladištenja vaših proizvoda.

Naša ponuda u području označavanja zapakovanih pekarskih i poslastičarskih proizvoda kreirana je imajući na umu unapređenje vašeg poslovanja.

Info-kod je dugogodišnji savetnik i partner za odabir i isporuku opreme za pekarsku i poslastičarsku delatnost.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Savetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada i odabiru opreme i materijala koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Odabir opreme i potrošnog materijala

Zavisno o vašim potrebama ispisa i mestu skladištenja proizvoda predlažemo idealno rešenje za vaše poslovanje.

03

Dostupnost

Svesni koliko je dostupnost proizvoda važna i ponosni smo na bogat lager najfrekventnih proizvoda.

04

Podrška i servis

Tehničku podršku osiguravamo svim našim korisnicima bilo da se radi o asistenciji na lokaciji korisnika ili je potrebno pružiti podršku na daljinu. Osim lokalnog servisnog centra možete računati i na našu podršku u smislu instalacije kupljene opreme na vašoj lokaciji, edukaciju po principu “ključ u ruke” ili u konačnom- popravak opreme.

05

Edukacija

Naš stručni tim vam je na raspolaganju za brzo i jednostavno korišćenje svih proizvoda naše ponude i svih rešenja.

  • Pouzdanost i kvalitet

  • Dugogodišnje iskustvo

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Označavanje pekarskih i poslastičarskih zapakovanih proizvoda

Printeri koji odgovaraju vašoj delatnosti i vašim potrebama  

Zavisno o količinama ispisanih etiketa i količini podataka koje je potrebno navesti na deklaraciji, odabire se i odgovarajući printer kako bi pružio izvrsnu kvalitetu ispisa i dugoročno služio svrsi. Ukoliko je reč o većim nakladama ispisa etiketa, odgovarajući odabir je industrijski printer. Ako se radi o manjim troškovima ispisa, pogodno je odabrati desktop printer.

Prilagođavanje etiketa proizvodu i mestu apliciranja

Etikete (nalepnice i tagovi) za označavanje proizvoda takođe se vrstom, dimenzijama i izgledom prilagođavaju proizvodu i mestu apliciranja.

Papirnate nalepnice termo ili termotrasfer

Izvrstan odabir za širu primenu ukoliko je reč o označavanju proizvoda koji ne dolazi u doticaj sa vlagom. Takvi proizvodi obično su uskladišteni u hladnjačama ili izloženi u grejanim vitrinama u maloprodaji. Termotrasfer ispis etikete (s ribonom) osigurava kvalitetniji ispis pri dužoj i jako izloženosti proizvoda dnevnoj svietlosti.

Kartonski tagovi za maloprodaju

Kartica za iztisticanje cene u maloprodaji izvrstan je odabir jer je dostupna u papirnatom i plastificiranom obliku. Moguće ju je ispisati na printeru za ispis deklaracija proizvoda.

Boje etiketa za označavanje proizvoda

Bela etiketa je najjednostavniiji odabir etikete za označavanje proizvoda. Pomoću odgovarajuće vrste ribona, ispisuje se u crnoj boji. Ukoliko proizvod želite istaknuti, nudimo opciju etiketa u više boja. Etikete u boji se izrađuju se dizajniranjem izgleda etikete koji će sadržavati nepromenjive podatke (poput logotipa, adrese ili se jednostavno odabere željena boja podloge). Na taj se izgled naknadno, prema potrebama, ispisuju promenjivi podaci o proizvodu pomoću printera s ribonom u crnoj boji.

Industrijsko iskustvo

Našim dugogodišnjim korisnicima iz pekarske i poslastičarske delatnosti pomogli smo prevladati brojne izazove, omogućili da proizvodi budu označeni u skladu sa zakonskim odredbama, da etikete pridonose dopadljivosti proizvoda ti da sve što je potrebno za označavanje pronađu na jednom mestu.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobićete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!